Тишина от МФО

• Автор теми Автор теми Ольга1202
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 843
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ольга1202

Форумчанин
Дописи
284
Реакції
194
Бали
2625
Ольга1202 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день. Вчера телефон от этих гнид был красный, хоть и стоял блок. Так они вчера друзей колегг и т.д. долбали до посинения!
А сегодня подозрительно тихо! Готовят очередную гадость? Просрочка от пару дней до 1.5 месяца

Добрый день. Вчера телефон от этих гнид был красный, хоть и стоял блок. Так они вчера друзей колегг и т.д. долбали до посинения!
А сегодня подозрительно тихо! Готовят очередную гадость? Просрочка от пару дней до 1.5 месяца
То так совпало. Не только у вас бывает затишье. У меня вчера,сегодня звонят. А на выходных были "выходные". Это ни о чем не говорит. Тем более,что логики нет у них не в звонках,ни в смс.

Єдині хто звонить по 5-6 разів на день укркредфінанс, (прострочка місяць), а більшість тільки боти (Нові кредити, Алекси, Глобал Кредит,) а ще шарага бистрозайм - 50 на 50. Про калів поки нічого сказати не можу, маю поки 2 то поки дій від них особливих не було.

Меня продали почти все калам) номер отключила совсем, калы вежливо позванивают на работу и контактным, просят передать информацию. Звонят 2-3 раза в неделю, просрочка примерно 6-5 месяцев. Иногда письма шлют

Вам повезло

Меня продали почти все калам) номер отключила совсем, калы вежливо позванивают на работу и контактным, просят передать информацию. Звонят 2-3 раза в неделю, просрочка примерно 6-5 месяцев. Иногда письма шлют
[/QU
И кредиткасса тоже продала?

У меня 2 дня уже не одного звонка. Что то ето очень странно... Просрочка более двух месяцев.

У меня 2 дня уже не одного звонка. Что то ето очень странно... Просрочка более двух месяцев.
Повірте,це затишшя. Скоро начнеться. Вони не відстають.
Я вже зі своїми МФО втомилися.
Але мушу триматись...

Знаєте,раніше також чекала,але слова підтримки мами заспокоюють.

Ой, а в мене навпаки,дзвінків стільки,що піпець просто, спасає ЧС , хоч телефон із беззвучного режиму зняла, бо із за цих довбо...ів на беззвучному режимі важливі дзвінки завжди пропускала, а зараз блокує всі невідомі номера і смс, тільки тоді в журналі дивлюсь,скільки ж їх дофігіща. То хоч працювати нормально стала
Знаєте,раніше також чекала,але слова підтримки мами заспокоюють.
а моя мама і знає, а живе дуже далееко від мене, не баче ж цього аду, то і не хочу її розтраювати, вона із незнайомих трубку не бере, но їй поки і не сильно дзвонять, а я їй кажу,як питає, що дзвонять,но не сильно. Вона і спокійна наче,і все зрозуміла, а все одно за мене боїться, то я і мовчу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі