- Дописи
- 37328
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96111
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Специально, да?скажу по секрету мужчины вас хотят!
Теперь все пропало...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Специально, да?скажу по секрету мужчины вас хотят!

поддерживаю!Я не хочу жениться!
Тссс. Это уже подробности)Я и трезвый вижу ее голой, даже если она в шубе
Да вы как рентгенЯ и трезвый вижу ее голой, даже если она в шубе
АналогичноТак никто ж не заставляет) а я замуж не хочу?
Главное, что бы не наоборот) а то и такое явление не редкое))Не люблю пить с мужчинами...потаму что как они выпьют... в женщине видят ..." телку" ...поэтому разве что по чуть чуть . и по домам)
Це у всіх по різному. Було так, що я серед жіночого колективу залишався один. І в мене була думка не про "тьолок", а про те "якби не згвалтували")))Не люблю пить с мужчинами...потаму что как они выпьют... в женщине видят ..." телку" ...поэтому разве что по чуть чуть . и по домам)
Та потрібно лише на вулицю вийти)))Где ты таких берешь?
Есть такие? С удовольствием почитаюТакс...хочу чтоб срочно написали люди...те кто в браке ,семье или отношениях. Чтото вроде : " вы ничего не понимаете! Я счастлив! Мы счастливы! Нам очень интересно 10 лет вместе! И вам того же желаю! "
сейчас да... бабы и по трезвяни могут зажать в коридоре??? страшно жить?Главное, что бы не наоборот) а то и такое явление не редкое))
Название улицы и на какой планете она находится,Та потрібно лише на вулицю вийти)))
Пиши адрес) а то мы тут с котами обозлились? сейчас приедем узбагаиваться???Це у всіх по різному. Було так, що я серед жіночого колективу залишався один. І в мене була думка не про "тьолок", а про те "якби не згвалтували")))
Слабак!Це у всіх по різному. Було так, що я серед жіночого колективу залишався один. І в мене була думка не про "тьолок", а про те "якби не згвалтували")))
Еще один не такой) потом еще пить перестают.. как их добиваться теперь?) Не знаю... ?Слабак!
Палочка зачем тебе богом дана?
Нравится мне ваш секрет) если и в 70 будет так же? буду счастливой бабкой???скажу по секрету мужчины вас хотят!
согласен полностью если есть любимый человек и охота синячить пропадаетДо речі, чого бухають. Немає любові.
Просто згадайте в період закоханісті - потреби в алкоголі немає. Якщо пацан бухає, а потім зустрічає дівчину - якщо він бачить, що це їй болить. Він легко кидає.
З іншої сторони, якщо чоловік бухає - то можна сказати, що дружина, явно чи приховано його зневажає.
Алкоголь - штучний замінник любові.
Люди пють - тому що алкоголь розкриває серце, і можна поговорити по справжньому. По душам. Що по тверезі ви б не сказали.
Палочка одна, а их то много)))Слабак!
Палочка зачем тебе богом дана?