Тут є ФОПи? Ваших співробітників знайшли?

• Автор теми Автор теми Caramelka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 767
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Caramelka

Форумчанин
Дописи
43
Реакції
24
Бали
1765
Caramelka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я оформлена як фізична особа підприємець, кошти отримую по договору на рахунок в Приваті. Приходить сума і в Приват24 для бізнесу написано: переказ від ТОВ «ххх» по договору номер «ххх». Можна знайти також запис в реєстрі, що я оформлена як ФОП і веду діяльність по місцю прописки. Зараз міняю місце роботи, буду укладати договір з іншою компанією, в іншому місті. Питання - чи можуть вони якось знайти співробітників? Фірма велика, більше тисячі чоловік. Власники - не українці. Знайдуть когось? Які мфошники самі надоїдливі?

Я оформлена як фізична особа підприємець, кошти отримую по договору на рахунок в Приваті. Приходить сума і в Приват24 для бізнесу написано: переказ від ТОВ «ххх» по договору номер «ххх». Можна знайти також запис в реєстрі, що я оформлена як ФОП і веду діяльність по місцю прописки. Зараз міняю місце роботи, буду укладати договір з іншою компанією, в іншому місті. Питання - чи можуть вони якось знайти співробітників? Фірма велика, більше тисячі чоловік. Власники - не українці. Знайдуть когось? Які мфошники самі надоїдливі?
Мало вероятно, что найдут других сотрудников - ФОПов. Реестров контрагентов таких нет. К тому же не видно что вы наемный работник - ФОП
По МФО все разные, с разным подходом. Читайте темы о тех, которые у вас есть

Мало вероятно, что найдут других сотрудников - ФОПов. Реестров контрагентов таких нет. К тому же не видно что вы наемный работник - ФОП
По МФО все разные, с разным подходом. Читайте темы о тех, которые у вас есть
как раз таки те у кого платный доступ в юконтроле и контрагент видят всю инфу по фопам и с кем связаны

как раз таки те у кого платный доступ в юконтроле и контрагент видят всю инфу по фопам и с кем связаны
Там відображається, якщо я укладаю договір як ФОП з ТОВ або ФОП про надання послуг?

Как раз таки связанные лица и контрагенты это разные вещи. С кем у фоп договор в юконтроле не отображается

У меня швидко гроши нашли, думаю через декларацию.
Post automatically merged:

Нашли не сотрудников, а ФОП которому предостовляли услуги.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі