Турбогроши у кого и как обстоят с ними дела

• Автор теми Автор теми Lesder
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 358

Lesder

Форумчанин
Дописи
39
Реакції
11
Бали
8
Lesder не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Имею просрочку в Турбогроши 8 дней, очень давят на меня, смс звонки, пишут в вайбер, договориться с ними пока не получается, может кто сталкивался с ними - как решали вопрос?

Имею просрочку в Турбогроши 8 дней, очень давят на меня, смс звонки, пишут в вайбер, договориться с ними пока не получается, может кто сталкивался с ними - как решали вопрос?
игнорить, будут много вонять. У меня упиралсь, говорили на тело не идем, не выгодно, по итогу, месяца через два сами написали закройте за тело и кинули гарантиийку. 8 дней - это не о чем

Пустив їх у прострочку на останньому платежі річного договору, отаке. Тобто тягнув на пролонгаціях дуже довго, і все, коли вже вирішив прострочувати усіх подрядк, то їм отаке випало. Тобто вони хочуть вже тіло (8К), ну й останній платіж якщо вийде, нараховувати щось ще не можуть та й самі не роблять. Вже місяці три пропонують закрити якось, чи за оцю всю суму, чи за тіло. Ну й регулярно погрожують звернутись в суд. Але думаю почекають ще деякий час, поки буду інших закривати.

Понял, тогда пусть подождут, итак много МФО, надо разгребать эту кашу

Турбогроши сегодня прислали на вайбер что материалы справы пидготовлены до падачи позову в суд, просрочка 14 дней, это так психологически давят? Или реально могут подать в суд?

Турбогроши сегодня прислали на вайбер что материалы справы пидготовлены до падачи позову в суд, просрочка 14 дней, это так психологически давят? Или реально могут подать в суд?
сами подумайте, кто там через 14 дней в суд идет? еще не раз такое напишут

Я більше повірю що продадуть якомусь фактору, не раніше десь 3-4 місяців, хоча всяке буває. А той вже ще через 3-6 місяців може до суда якщо не вийде домовитись. Реальні строки дуже орієнтовні, можуть бути скоріш більшими.

Мій поки не продали за 4 місяця, торгуються.

Мне написали 😭

Вкладення

• Screenshot_2026-06-10-19-07-02-093_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2026-06-10-19-07-02-093_com.viber.voip.webp
    115.5 Кб · Перегляди: 6
Мне такое же шлют, и та же самая Елизавета, просрочка уже 40 дней, насчитали с тела 7000 примерно 28000, решил на них забить, неадекваты

Назад
Угорі