Турбо Гроши. Кто это и почему такие надоедливые?

• Автор теми Автор теми Анастасия Нар
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 408
  • Перегляди Перегляди 17K
теж нарахували штраф в перший день протермінування?
Звичайно, це як обовʼязковий ритуал у них 😁Ось вже не згадаю, чи тіло у мене було 2 тис.чи 2,5 тис. Але заплатила я 3 тис., за 4 дні протермінування 🫠

На яких умовах закрили?
А у Вас тіло велике? Бо я платила просто, без умов 🫠

Останнє редагування модератором:
Звичайно, це як обовʼязковий ритуал у них 😁Ось вже не згадаю, чи тіло у мене було 2 тис.чи 2,5 тис. Але заплатила я 3 тис., за 4 дні протермінування 🫠

3800 тіло
вчора платіж мав бути 760 ,але немала можливості внести то сьогодні зі штрафом 2060 хочуть

3800 тіло
вчора платіж мав бути 760 ,але немала можливості внести то сьогодні зі штрафом 2060 хочуть
Якщо є зайві кошти, заплатіть, щоб не бовталися баластом. Може, вони неадекватні при більшому протермінуванні 🫠

мало інформації по них(
не знаю чи варто по них йти в протермінування (

мало інформації по них(
не знаю чи варто по них йти в протермінування (
Можна бути першопрохідцем, але не варто 😁 Ось, наприклад, я не можу зараз в особистому кабінеті подивитися свою інформацію. Дивні вони 🙃

Компанія ніяк не повʼязана з Банана чи Зекредіт. По всім питанням пишіть в цю тему.

Служба турботи ТурбоГроші

Вітаю! Мене звати Анна, я представник компанії ТурбоГроші. Перш за все, приносимо вибачення за незручності, які могли виникнути. Ми прагнемо, щоб наші повідомлення щодо кредитів були корисними та своєчасними. Якщо повідомлення у Viber для вас стали надто частими, ми можемо зменшити їх кількість або взагалі відключити нагадування — напишіть, будь ласка, ваш номер телефону в особисті повідомлення, щоб ми могли швидко вирішити ситуацію.

Що стосується вашої заборгованості, просимо вас зв'язатися з нами для обговорення зручного варіанту погашення. Ми готові запропонувати рішення, яке допоможе врегулювати це питання максимально комфортно.

Дякуємо за ваш відгук! Ми завжди прагнемо бути кращими для наших клієнтів.
Добрий день. Сьогодні 1 день прострочки, Ваш представник вже дзвонив моїй дитині. Якщо це ще раз повториться, я писатиму скаргу в НБУ. Запис розмови є.

Добрий день. Сьогодні 1 день прострочки, Ваш представник вже дзвонив моїй дитині. Якщо це ще раз повториться, я писатиму скаргу в НБУ. Запис розмови є.
Вероятнее всего они не присутствуют тут уже.
Звонки ребенку это конечно днище ещё то.
Можно и не ждать, а сразу подавать жалобу. Сомневаюсь, что по закону они имеют право звонить ребенку

Кумедні вони, шось звонять погрожують, суми пишуть як казки для дітей, з кожним днем по тілу шось собі там добавляють і добавляють

Ну, будемо чекати адекватного спілкування

Назад
Угорі