Турбо Гроши. Кто это и почему такие надоедливые?

• Автор теми Автор теми Анастасия Нар
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 408
  • Перегляди Перегляди 17K
Зараз я знаю інші слова... Виконавець,суд, провадження ,реалізація,торги.....
1000000319.webp

налякали студентів, готувати носки і пачку гречки?))

Так

Коли маєте відкрите ВП і майно яке можна реалізувати в рахунок погашення боргу.
Яким чином ваше майно реалізували, підкажіть, будь ласка. Якщо єдине житло навіть не розглядається якщо сума боргу не перевищує 150к

Яким чином ваше майно реалізували, підкажіть, будь ласка. Якщо єдине житло навіть не розглядається якщо сума боргу не перевищує 150к
Де було про житло чи тим більше єдине?
І сума від 160.

Не житло Реалізувати можуть любе майно ,яке попадає під реалізацію за любу суму боргу.
У Вас є відкрите ВП? Майно ,яке попадає під реалізацію,крім єдиного житла?
Чи вимога стягувача до виконавця про прискорення закриття ВП?
Якщо є останнє,то варто подумати про закриття ВП до початку реалізації при наявності необхідної суми. Якщо необхідної суми нема,то реалізація неминуча.

Останнє редагування:
Не житло. Під реалізацію попадає любе майно ,яке попадає під реалізацію за любу суму боргу.
Якщо є останнє,то варто подумати про закриття ВП до початку реалізації при наявності необхідної суми. Якщо необхідної суми нема,то реалізація неминуча.
автомобіль, земельний пай, гараж... певно щось типу цього

Тема про турбо гроші. Про реалізацію є моя тема. Коли все завершиться,я напишу там результат. Не покроково,звісно,тому що це дуже довго,а загалом...

Не житло. Реалізувати можуть любе майно ,яке попадає під реалізацію за любу суму боргу.
Є ще варіант ... Вмовити стягувача відкликати ВП,а потім відкрити нове,але ж без вимоги реалізації. На такий крок стягувачі не йдуть

Назад
Угорі