- Дописи
- 7508
- Рішення
- 1
- Реакції
- 10252
- Бали
- 4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну, это дельный советПричому ключова порада була все ж таки перестати бути ідіоткою.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну, это дельный советПричому ключова порада була все ж таки перестати бути ідіоткою.
Після того, як Пчёл отримав 3000 замість запрошених 1000, не одобрили ні мені, ні вам.Оце натрапила на тему )))) начиталась
Такі білі і пухнасті, шо аж захотілось взяти і протестувати поведінку з в/с. Але хитроопі не дають![]()
Все деньги мне отдалиПісля того, як Пчёл отримав 3000 замість запрошених 1000, не одобрили ні мені, ні вам.
Це значить чекають, коли він поверне, щоб далі функціонувати
Хто перший встав,того і тапкиВсе деньги мне отдали![]()
І за себе, і за того парня)Все деньги мне отдали![]()
Зато вас избавил от долгов)І за себе, і за того парня)
Може вони хотіли тут клієнтів назбирати ,таки нова хвірма ) не розкручена )))Зато вас избавил от долгов)
А їх затюкалиМоже вони хотіли тут клієнтів назбирати ,таки нова хвірма ) не розкручена )))
Все як завжди ,не можна нас нікуди випускатиА їх затюкали![]()

А нікуди і виходить не потрібно,все дистанційно))Все як завжди ,не можна нас нікуди випускати![]()
Це ви так про мене?)а де ті чорти поділися?
ооо яка швидка відповідь, похвально)Це ви так про мене?)
[POSTS=500]Вони ж турбо... [/POSTS]ооо яка швидка відповідь, похвально)
і хто зараз у руля?) він, вона?
чи... хто?
І вам доброго вечора, добра людина. На звʼязку Дмитро, менеджер служби турботи компанії ТурбоГроші. Чим можу допомогти?ооо яка швидка відповідь, похвально)
і хто зараз у руля?) він, вона?
чи... хто?
Більше 2х кажуть в слух ))*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Вслух? На форумі нема голосових повідомлень,тількі переписка...Більше 2х кажуть в слух ))
турботи над ким чи над чим?) а ви бачу багато працюєте 24/7? Мені доречі ваші колеги і о першій ночі дзвонили, бачу ви теж такі працьовитіслужби турботи
Турбота про наших клієнтів — це наш пріоритет. Так, ми працюємо багато, щоб бути на зв'язку у будь-який час.турботи над ким чи над чим?) а ви бачу багато працюєте 24/7? Мені доречі ваші колеги і о першій ночі дзвонили, бачу ви теж такі працьовиті
ми так не робимо)ваші колеги і о першій ночі дзвонили
Питання часу і суми )))ми так не робимо)
вмовили, давайте промокод, я візьмуми так не робимо)