ТЦК ловят проходят ВЛК и отправляют на обучение одним днём!

• Автор теми Автор теми Анна32
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Анна32

Форумчанин
Дописи
54
Реакції
7
Бали
1765
Анна32 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня
Моего мужа в эту субботу 26.10.24 бусом отправили с работы в ТЦК якобы на проверку личности, обещали что на 5 мин.В итоге, нашла его в районном ТЦК а не в городском. Проходил уже ВЛК он и ещё 2 ребят по времени за 1.5 часа . По итогу , вернули назад в ТЦК и т к полностью здоров, выписали боевую повестку и отправили на обучение. Все в один день! На мои слова что он болен и есть подтверждение, всем плевать. Я просила чтобы дали время на предоставление справок с понедельника. Помогите, как быть дальше как оспорить ВЛК и отправить назад с обучения.

Анна32, в данном случае нужен военный адвокат, наверное.

Доброго дня
Моего мужа в эту субботу 26.10.24 бусом отправили с работы в ТЦК якобы на проверку личности, обещали что на 5 мин.В итоге, нашла его в районном ТЦК а не в городском. Проходил уже ВЛК он и ещё 2 ребят по времени за 1.5 часа . По итогу , вернули назад в ТЦК и т к полностью здоров, выписали боевую повестку и отправили на обучение. Все в один день! На мои слова что он болен и есть подтверждение, всем плевать. Я просила чтобы дали время на предоставление справок с понедельника. Помогите, как быть дальше как оспорить ВЛК и отправить назад с обучения.
мені прикро за Вашого чоловіка,але з іншого боку дуже дивно, що Ви лише зараз це помітили. Це дуже популярне явище, яке буває майже щодня починаючи з весни 2023 року.
ВЛК можна оспарювати впродовж 30 днів після його проходження і підписання, але треба дійсно шукати військового юриста.

Анна32, в данном случае нужен военный адвокат, наверное.
Военный адвокат один из, сказал что только через госпиталь военный ,чтоб он лег . А мне муж по прибытию сообщил , что вся группа его 16 чел. С отклонениями по здоровью ,либо алкоголики и наркоманы

мені прикро за Вашого чоловіка,але з іншого боку дуже дивно, що Ви лише зараз це помітили. Це дуже популярне явище, яке буває майже щодня починаючи з весни 2023 року.
ВЛК можна оспарювати впродовж 30 днів після його проходження і підписання, але треба дійсно шукати військового юриста.
Ще слід додати що це не відмінить мобілізаційного розпорядження.
Тобто оскарження висновку влк у вищу влк чи через суд, не скасує і не відмінить самої мобілізації, якщо вже вручене відповідне розпорядження.

Якщо є підстава для відстрочки, то мобілізаційне розпорядження можна оспорити в суді. Наприклад:
Рішення вистояло в апеляції, а у відкритті касаційного провадження відмовлено.

Якщо є підстава для відстрочки, то мобілізаційне розпорядження можна оспорити в суді. Наприклад:
Рішення вистояло в апеляції, а у відкритті касаційного провадження відмовлено.
Зараз на роботі. У лаборантки забрали сина. Пішов в тцк для оформлення броні. З бронею на три дні затягнули на роботі і все.
Зараз проходить навчання. Але буде в тилових. Ще кілька місяців мінімум. Та і навчання не один місяць.

Зараз на роботі. У лаборантки забрали сина. Пішов в тцк для оформлення броні. З бронею на три дні затягнули на роботі і все.
Зараз проходить навчання. Але буде в тилових. Ще кілька місяців мінімум. Та і навчання не один місяць.
для оформлення броні піти в тцк...? явно поворот не туди

для оформлення броні піти в тцк...? явно поворот не туди
В ТЦК за відстрочкою не ходять (бо можна в величезною ймовірністю не повернутися), а пишуть заяви і відправляють листами з описом вкладеного. А якщо в ТЦК не реагують (це як правило), то йдуть в суд.

andypol, Крадобанкінг, так то так, але це буч притом на роботу в велику державную газодобувну компанію… і там дуже багато нюансів при прийомі на роботу.

andypol, Крадобанкінг, так то так, але це буч притом на роботу в велику державную газодобувну компанію… і там дуже багато нюансів при прийомі на роботу.
вже хлопаці до сраки та робота й той роботодавець
вже хлопаці до сраки та робота й той роботодавець
але з іншого боку робочий лайфхак для владних структур, поки ця історія працює - новоприбульці будуть чи не щодня

ТЦК це все абсолютно до одного місця. Зараз, коли бронювання на паузі, вони мобілізовують всіх, кого можуть. Люди, які самі до них ідуть, або які раніше були заброньовані, і вся інфа про них є, в приорітеті.
p.s. Коли пробуєш з ними якось конструктивно говорити, то кажуть: "ото ти умний, тобі мозгі в черепушку не давлять, зараз я тебе заведу в підвал і заї**шу і мені за це нічого не буде". Отака іпсоха, малята.

Доброго дня
Недавно меня тоже запаковали и повезли в военкомат, там выписали повестку и указали дату ВЛК.

Таких как ваш муж привозили на "ВЛК" пачками, каждый день ( я неделю гдето проходил влк), по 3-4чел, быстро по всем кабинетам и "годен", и увозили. Беспредел жесткий

А в чоловіка дані взагалі були оновлені?
це їх не дуже цікавить. Максимум, якщо у випадку оновлених даних попасти на адекватних тцкшників, то не запакують, а дадуть повістку на наступний день чи через наступний.

це їх не дуже цікавить. Максимум, якщо у випадку оновлених даних попасти на адекватних тцкшників, то не запакують, а дадуть повістку на наступний день чи через наступний.
В кого дані оновлені, принаймні в моєму місті, на вулицях манше пакують, більше повістки розсилають по роботах та по пошті.

В кого дані оновлені, принаймні в моєму місті, на вулицях манше пакують, більше повістки розсилають по роботах та по пошті.
[POSTS=200]
Вчасно все оновлено, обмеженість (непридатний у мирний і обмежено у військовий).
Зупинили в іншому місті де зараз проживаю. Реєстрація і відповідно облік зовсім інший тцк іншого регіону.
Покєру. Раніше відпускали, зараз їм взагалі по барабану. Вручили повістку, у тцк дали направлення на влк.
Проходжу. Не можу прям сказати що не слухають і не зважають. Профільний лікар влк, по статті якого я отримав купу років тому
непридатність направив на обстеження в лікарню. Пройшов, чекав результат. Переслали на влк (в руки нічого не дають).
Якраз допроходжу комісію. Ще після профільного декілька лікарів очікують його висновок, щоб дати свій вердикт.
Іллюзій не маю зовсім. Схиляюсь що визнають придатним і відправлять в учебку. Просто питання чи відразу чи трохи дадуть оклигатись))
Але судячи з реалій на фронті і його обвалу, думаю що будуть гребти все що більш меньш шевелиться і годно ходити на двох.
[/POSTS]

у мене були не оновлені дані, попався на ТЦКшників, дали повіску для оновлення даних, та відпустили... я забив на ту повістку...через кілька тижнів прийшло повідомлення з укр пошти за адресою реєстраціі від тцк, але батькам не віддали лист...а я до Харкова їхать не збираюсь.. буду далі їх ігнорити... а штраф накладуть як не вони, то за кредити заблокують рахунки...більше нічого в мене немає =)

Брата моего мужа в августе словили по дороге на работу, в тот же день отправили на обучение, 15 октября (через 1,5 месяца) отправили в Изюм, а вчера пришло письмо, что 17 октября он был убит в Луганской области, вот такие вот "чудеса". 29 лет было, остался маленький ребёнок без отца...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі