Про репутацію промовчу. А за який термін ви змогли так зменьшити борг?
Ще коли лудоманив зміг підняти непогану суму, половина пішла на борги, іншу половину потім програв. Борг скоротився, але від програшу залишився смуток, після програшу грати тягнуло лише трішки, а потім коли заблокували мою єдину БК (парі) був щасливий, і НЕ думав про перехід на іншу бк. Звик жити за цей час без БК. Дохід в мене різниться(15-20к грн). Живу розмірно, в будні економлю, на вихідних ні) В цілому, стараюсь закривати по 7-9к ( грн в борги.(так з січня). Загалом, приємно коли на картах(хоч і кредитні) та в гаманці є кошти, коли лудоманив, максимум було копійки, а зп йшла повністю на МФО та банки. Відповідаючи на ваше питання можу сказати про останній період(після лудоманії. за 7 місяців повернув ~80 000, тобто на грудень борги були в районі 200 000.
Про репутацію промовчу. А за який термін ви змогли так зменьшити борг?
Для мене репутація важлива, за цей час я нікого не підставив і завжди вчасно повертав друзям в яких часто позичав. Тобто зберіг відносини, і маю змогу озичати в них і надалі. Думаю, я б зміг ти позичити в декількох людей кошти на загальну суму в мій борг, і закрити це, але зможу тільки на короткий період, а віддати за цей час не зможу, тому так) Ну і звичайно, краще не зловживати відносинами, тільки зовсім в крайніх випадках!)
В моєму випадку: є в мене ще кредитки спортбанк(-20) та моно (-40), інколи невстигаю провести операції на цю суму, щоб залишатись в пільговому періоді, і щоб не платити комісію в 1500, або 1000 грн, беру займ на скільки мені не вистачає на день, або зазвичай на пару днів якщо буде найближчий дохід. і пролонгую пільговий період на місяць. заплативши МФО тільки не велику комісію (до 300 грн). Карткою активно користуюсь, і часто проводжу операції поміняти кредитні кошти на готівку( покупками своїми, або комусь) в середньому 1000 грн економлю. Тому в моєму випадку мені інколи вигідніше мати справу з мфо)