Я зазвичай не займаюсь колективним таким розбором питань і це не особливо наближає до вирішення. Тому порада - обрати з ким працювати і вже визначити порядок дій та інше. Якщо щось більш конкретно, ніж вже написано
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Щось у мене все більше складається враження, що людина збирається до написання кримінального детективу/бойовика,більш розвинути майбутній сюжет свого витвору.бо ще і кредитів прилетіти може, взятих під "паспорт"
Тут з високою вірогідністю... без звернення до... ОВС "розібратися" не буде можливості.... і краще "розбиратися" потрібно як раніше
Я вже перевипустила паспортзолото конечно жалко, но паспорт какой смысл? его перевыпустить можна и написать заявление, что сережки стырили
Ви б змогли допомогти в цій справі?Я зазвичай не займаюсь колективним таким розбором питань і це не особливо наближає до вирішення. Тому порада - обрати з ким працювати і вже визначити порядок дій та інше. Якщо щось більш конкретно, ніж вже написано
Я вже перевипустила паспорт
А золото справді жалко(
Ви б змогли допомогти в цій справі
З моїм шляхом від кредиту в моно і приват банках,МФО,крипто позики,борги перед знайомими і приватний кредитор-дуже навіть хороший детектив вийде,щоправда на власному досвіді і реальних подіяхЩось у мене все більше складається враження, що людина збирається до написання кримінального детективу/бойовика,більш розвинути майбутній сюжет свого витвору.
Юля... Вас тут заблокують.... цей "ставок" є платною водоймою і "стьобати карасів" безкоштовно не можна!А як Ви бачите допомогу? Якби був суд. процес - так і абсолютно із задоволенням. Наразі .. Пишіть на вайбер, можемо продовжити - по моєму прізвищу та імені і в гугл побачите контакти
та я пару годин тому як заглянула)). Якщо ця "водойма" може давати клієнтів, то .... Щоб сплачувати, треба ж розібратись, наскільки тут взагалі затриматись требаЮля... Вас тут заблокують.... цей "ставок" є платною водоймою і "стьобати карасів" безкоштовно не можна!
)))та на меня даже банки грозились маме нажаловаться![]()
От я тепер і зовсім не знаю, що казати. Ідіть в поліцію.Так під заставу я залишила сережки золоті та обручки і звісно свій паспорт(
Самий "старий" юрист - 7 років. Самий молодий - 5 років.та я пару годин тому як заглянула)). Якщо ця "водойма" може давати клієнтів, то .... Щоб сплачувати, треба ж розібратись, наскільки тут взагалі затриматись треба
Якщо ця "водойма" може давати клієнтів, то ....
Що стосується жіночої меркантильності....то такі часи.... 21 століття за вікном....)))
От я тепер і зовсім не знаю, що казати. Ідіть в поліцію.
Самий "старий" юрист - 7 років. Самий молодий - 5 років.
ОффтопМєркантільная женсчіна)
В принципі, на третій сторінці цього детективу можна вже й меркантильність жінок обговорити)) та неспроможність чоловіків)))Що стосується жіночої меркантильності....то такі часи.... 21 століття за вікном....
Я так скажу: я не здивуюся"братва повертається".
Велком новий адвокат))та я пару годин тому як заглянула)). Якщо ця "водойма" може давати клієнтів, то .... Щоб сплачувати, треба ж розібратись, наскільки тут взагалі затриматись треба