Цікавить адвокат,який допоможе з приватним кредитором

• Автор теми Автор теми Іванцюк Галина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 1K
А от і ні.
В суді пройде на "ура!", якщо це дійсно написав боржник власноруч (тобто немає підробки).

Наведу приклад.
До нас звернувся один. Йому власний батько позичив. І була тільки розписка на папірці типу того.
Ми одразу сказали - домовляйся із батьком. Програєш суд.
Він посміявся - "Це не документ, немає нотаріального посвідчення! Ви мені байки чешете! Піду до інших юристів!"
І що?
А нічо 😁 Програв. Суд зобов'язав сплатити.

Вивчайте чинну практику ВС. І не треба бути такими легковажними 😎
Цього і я боюсь,бо справді писала їх я власноруч,але відсотки оговорювались тільки на словах,тільки те,що він дістав дані моїх батьків і номери телефонів,по моєму не дуже законно,та і чи законні такі відсотки?(

В целом согласен. Но тем не менее хорошо бы увидеть первичную расписку. Но ее мы не увидим потому как она у кредитора и он естественно (и он имеет на это право) должнику до погашения долга не отдаст.
Я просила тільки фото,але він не хоче мені надати зі словами,що вже за інтриги і розслідування ти задумала,не грайся так зі мною!

Немає жодної назви компанії,цей дядько,що видавав мені кошти називає їх поважними людьми з Києва,або моє керівництво 😅
Нда...

Солідні компанії не погрожують дзвінками батькам,номери телефонів яких вони отримали не від мене і дані батьків так само
Да? Чи це якийсь маленький жартик?)

Це була позика під % в фіз.особи ( Петра, Андрія і .д) чи в якоїсь організації? Ну ви ж не можете взагалі нічого не пам'ятати...ви ж не були під дією психотропів?
Так від фіз особи,я була дурна,що в таке влізла(

Це була позика під % в фіз.особи ( Петра, Андрія і .д) чи в якоїсь організації? Ну ви ж не можете взагалі нічого не пам'ятати...ви ж не були під дією психотропів?
зазвичай позики під відсоток у фіз осіб (якщо це не дрібні позики), йдуть під іпотечне забезпечення і там в договорах все добре та з нотаріалкою

Тут і додати нічого...

зазвичай позики під відсоток у фіз осіб (якщо це не дрібні позики), йдуть під іпотечне забезпечення і там в договорах все добре та з нотаріалкою
Ці схеми мені доволі гарно відомі.... але цей випадок...це якась повна маячня.

бо ми тут на шматках інформації. Якби все бачити повністю, що там підписано. Це якщо займатись.
Тут з високою вірогідністю... без звернення до... ОВС "розібратися" не буде можливості.... і краще "розбиратися" потрібно як раніше.

бо ми тут на шматках інформації. Якби все бачити повністю, що там підписано. Це якщо займатись.
На жаль,тільки ця остання розписку в мене є першої я не маю і він не хоче надавати фото,йому дуже не сподобалось моє прохання про фото першої розписки,здається,людині є чого боятись(

На жаль,тільки ця остання розписку в мене є першої я не маю і він не хоче надавати фото,йому дуже не сподобалось моє прохання про фото першої розписки,здається,людині є чого боятись(
так нехай стягує через суд, так покаже, так веселіше буде

бо ще і кредитів прилетіти може, взятих під "паспорт"

золото .. , ну що я можу сказати, трішки раніше б запитували, ДО того, як щось підписувати і віддавати. А зараз оцінюйте, що коштує більше, золото чи сума, яку вимагають

та понятно, просто родным и знакомым звонят почти все без исключения, это их рычаг давления. А создатель темы говорит "что серьезные люди так не делают"
Навіть деякі МФО в мене телефонували тільки на номери, які я залишала,як контактні,а йому я не надавала жодних адрес,телефонів і даних батьків,тому не впевнена,що він отримав їх законним шляхом

Назад
Угорі