Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
,тихенько не пали контору По снігу - на самокаті...)))) Ніфіга нічого не забувається))))))
Коли я виклала фото дівчини в шоломі, то хлопці казали, що вона страшна. Тому лице ховає.По снігу - на самокаті...)))) Ніфіга нічого не забувається))))))
Переглянути вкладення 167233
Ох, может, пропустил эту интересную дискуссию, в которой бы непременно поучаствовал))))) Ща полистаю))))Коли я виклала фото дівчини в шоломі, то хлопці казали, що вона страшна. Тому лице ховає.
Твоя яка?
Це третину дороги тупо з гори їхала)))))Переглянути вкладення 1672361. Електромобіль 1909 року. 1244 милі на одному заряді.
2. Електромобіль Tesla S, 2019 року. 408 миль на одному заряді.
Відчуйте різницю.
І шо тут невірно?Ох, может, пропустил эту интересную дискуссию, в которой бы непременно поучаствовал))))) Ща полистаю))))
Моя - Жінка. Крапка.)))
А тут вже 50/50))) У вечірній сукні, але ж в червоних кросівках))) Якраз для мотика))) Думаю, все-таки гарненька, але трішки є-бо-бо))))Я так розумію що страшненька
Та все вірно)))І шо тут невірно?
Ну кагбе всьо)А тут вже 50/50))) У вечірній сукні, але ж в червоних кросівках))) Якраз для мотика))) Думаю, все-таки гарненька, але трішки є-бо-бо))))
Можно звісно застосувати "взяв м'яч то уяч", але тоді весь зміст падає стрімко на нульТа все вірно)))
Сектор "Приз" на барабане))))))
Зміст під шоломом, наскільки я зрозумів))))))))) Життя бентежне))))) Треба ризикувати)))))Ну кагбе всьо)
Можно звісно застосувати "взяв м'яч то уяч", але тоді весь зміст падає стрімко на нуль
Та навряд, але це не точно.Зміст під шоломом, наскільки я зрозумів)))))))))
-Хочешь?
Зроблю вигляд здивування-Хочешь?
-Нееееее....
- А будешь?
- Дааааа!))))))

Это я за алкоголь, чтоб женщины не обиделись))))))-Хочешь?
-Нееееее....
- А будешь?
- Дааааа!))))))
В мою адресу віщайте по факту, так буде краще))))Зроблю вигляд здивування![]()
Що самеВ мою адресу віщайте по факту, так буде краще))))
Та Ви ж написали "зроблю вигляд здивування"))) Чи може я що не так зрозумів))) Робити вигляд не треба, треба відверто)))Що саме![]()
Так, дійсно. На що саме пам'ятаєте?Та Ви ж написали "зроблю вигляд здивування")))
Ну ок.Робити вигляд не треба, треба відверто)))