Ксенія
Перевірений
- Дописи
- 27228
- Реакції
- 67588
- Бали
- 7615
Ксенія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Нехай краще скине фото серванта де стоять всі ці міні моделі мотоциклів.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нехай краще скине фото серванта де стоять всі ці міні моделі мотоциклів.
Було б дууууже доречно в цій теміНехай краще скине фото серванта де стоять всі ці міні моделі мотоциклів.
Думаєш,часта відсутність на форумі через те,що створює колекцію шедеврів?Нехай краще скине фото серванта де стоять всі ці міні моделі мотоциклів.
Якщо Тоні не надасть фото звіт, то можливо ми чогось не знаємо. Ось і мені стало цікаво куди він пропадає по три дні. Може їздить в інше місто?Думаєш,часта відсутність на форумі через те,що створює колекцію шедеврів?
Якщо Тоні не надасть фото звіт, то можливо ми чогось не знаємо. Ось і мені стало цікаво куди він пропадає по три дні. Може їздить в інше місто?
Touni ,шановний автор теми,більше не кажіть,що зафлудили темуПереглянути вкладення 166223
Чи Ви все на праці?![]()

Є такий анекдот.

Що за наїзди ?!!!!
Що за наїзди ?!!!!
Так я токар
Я не токар,я стрелочницяЩо за наїзди ?!!!!
Так я токар
Переглянути вкладення 166236
Щось пішло не так ))))Переглянути вкладення 166236
Ану ,зможеш по оцим бумажкам щось зробити ? ,ми всі розумні ,але мені на ранок треба атаку штуку
Форум тупить ,я скинув частинку роботи ,а там є продовження
Я дуже радий за тебеЯ не токар,я стрелочниця![]()
А це до чого?А хто для вас Тоуні ?така собі людинка ,
Та без питаньА це до чого?
Якщо ти зайнятий і щось не виходить по роботі, чи просто часу нема, навіщо зганяти злість тут на когось?
Чи ти добра людина лишень коли підбухнеш? Можеш не відповідати якщо в тебе нема настрою.
Обережніше
І?Я до того що молодняк не читає взагалі форум ,раніше ,Ти б не вів розмову ,))
Обережніше
Так настрою 0
Тиж програєш )))