Цікаво ,скільки залишилось ,любителів мото ,двух колес

• Автор теми Автор теми Touni
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5K
  • Перегляди Перегляди 90K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А як же "Укрзалізниця конекшн піпл" :rolleyes:

Нєрвні всі мля які... нєжинки мля... то вони ще не їздили на третій полці в загальному вагоні
Ще скажи, що падав з третьої полиці в прохід.

Ще скажи, що падав з третьої полиці в прохід.
А ще що сказати?
Чи бухав з провідницею?
Чи як їздив з Кузьмою в одному купейному і я в останньому а він бігав до ранку ригати в сортір
Або як малдавани знімали з потяга чувака кий їхніх погранців хотів пи3дить бо вони своїми криками його розбудили з п"яного угара...

Нє :nonn: не бачив))
Теж хочеш бути динозавром?
[POSTS=5000]Вкінці місяця :mosking::mosking:
Прасковья лиш не бийся))[/POSTS]

А ще що сказати?
Чи бухав з провідницею?
Чи як їздив з Кузьмою в одному купейному і я в останньому а він бігав до ранку ригати в сортір
Або як малдавани знімали з потяга чувака кий їхніх погранців хотів пи3дить бо вони своїми криками його розбудили з п"яного угара...

Нє :nonn: не бачив))

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Мемуари вже почав писати?
Якщо ні, то не відкладай в дальній ящик, можна забути все цікаве.

Тему ,мабуть треба перейменовувати в просто " колеса " :ahaha:

IMG_20241029_094446.webp

Полночь ,заходь будьласка сюди тема про мото ,якщо є історія пов'язана з мото ,можеш розповісти ,буду радий почитати ) Життя не становиться на боргах і кредитах ,життя продовжується ,і воно занадто коротке ...

Останнє редагування:
0AF07E24-542D-4754-A141-646D0EFCC527.webp

Видел вчера такой Но больше понравился другой Если найду
D0E912C6-C153-4D37-8F77-B0BE5F6ACBD3.webp

Немец Класика Но мне нравится

Полночь ,заходь будьласка сюди тема про мото ,якщо є історія пов'язана з мото ,можеш розповісти ,буду радий почитати ) Життя не становиться на боргах і кредитах ,життя продовжується ,і воно занадто коротке ...

История есть одна. Но она страшная правда. Старики рассказывают. Собирался к нам как-то Петлюра приехать, вслед за своим министерством. Пока собрался, пока приехал, то один атаман казну на мотоциклах спер. Может и врут, но казну таки сперли. И что страшнее — потеряли. Совсем. И по сей день не нашли.
Я же на мтешнике ездил когда-то. Пока папанька не профукал на посту и мото и права :)

История есть одна. Но она страшная правда. Старики рассказывают. Собирался к нам как-то Петлюра приехать, вслед за своим министерством. Пока собрался, пока приехал, то один атаман казну на мотоциклах спер. Может и врут, но казну таки сперли. И что страшнее — потеряли. Совсем. И по сей день не нашли.
Може пропили по шинкам, а збрехали, що пропала.

Може пропили по шинкам, а збрехали, що пропала.
А що не пропили то по карманам ))))
Я же на мтешнике ездил когда-то. Пока папанька не профукал на посту и мото и права :)
Годиться історія 🎃

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі