Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та то він їде як навіженний ,то гонки на острові Мен ,одні із складних в мотоспортіЗ прискоком?
Коли вже бурільну установку свою викладеш?
А в мене не має бурильної установки ,то до Нікіфоровича ))Коли вже бурільну установку свою викладеш?
Стрілочник.А в мене не має бурильної установки ,то до Нікіфоровича ))
Стрілочник.
То напевно сімейнеНа форумі наче одна посада стрілочника була....і та зайнята))
На форумі наче одна посада стрілочника була....і та зайнята))
Інвентарний номер вагона складається з 8 цифр. Пасажирські з 5 цифр, Саме ці номера вагонів звіряється. А не ті,які в білетах... 2,3,4... Інвентарний номер вагона на самому вагоні,на рамі ,це там,де колеса. У кожного вагона він єдиний .Paraskoviya, за цю ситуйовину не буду казати але на власні очі бачив два вагона з однаковим номером. Пізніше виявилось,що один з них мав бути причепленим до іншого поїзда
А як же "Укрзалізниця конекшн піпл"Інвентарний номер вагона складається з 8 цифр. Пасажирські з 5 цифр, Саме ці номера вагонів звіряється. А не ті,які в білетах... 2,3,4... Інвентарний номер вагона на самому вагоні,на рамі ,це там,де колеса. У кожного вагона він єдиний .
Переглянути вкладення 163159
Між вікнами цифри,оце інвентарний номер вагона
ЇздивА як же "Укрзалізниця конекшн піпл"
Нєрвні всі мля які... нєжинки мля... то вони ще не їздили на третій полці в загальному вагоні
Ну так... забув що я не один тут динозавр