Цікаво ,скільки залишилось ,любителів мото ,двух колес

• Автор теми Автор теми Touni
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5K
  • Перегляди Перегляди 90K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Це Тоні в майбутньому.
Ти що старих байкерів не бачила. Вони такі.
906431_1_w_570_lq.webp

Неа, только на молоденьких байкеров обращаю внимание))
У твоєму місті немає зльоту байкерів? Коли такі бородачі їздять? А за спиною возять дівчат в трусах, без ліфчиків і в косухах?
В житті вони такі, бородаті, пузаті від пива, з банданами. А красиві, прилизані байкери тільки на фото. Хоча один молоденький живе в моєму під'їзді.

У твоєму місті немає зльоту байкерів? Коли такі бородачі їздять? А за спиною возять дівчат в трусах, без ліфчиків і в косухах?
Не знаю, есть или нет. Я к мото и байкерам равнодушна, может и ездят где-то, хз. У нас до войны были мотогонки, они вроде без голых девок ездили))

Інший старий байкер, давно не бачила, може воює, на мотоциклі закріпив кучу дитячих іграшок і виглядає, як Санта байкер, що мішок для подарунків загубив. А старі жінки байкерші?

В житті вони такі, бородаті, пузаті від пива, з банданами.
Блин, а в рилзах в инсте они все такие подкачаные и без пуза, эх везде обман))
Інший старий байкер, давно не бачила, може воює, на мотоциклі закріпив кучу дитячих іграшок і виглядає, як Санта байкер, що мішок для подарунків загубив. А старі жінки байкерші?
Старые женщины байкерши ездят на скутерах у нас, таких полно))

У Фрейда ты бы была любимицей))))))
Это так мило))
Мы ж о хвостатых и четырехлапых пушистых зверенышах говорим, не?))))))
Если о четерехлапых, то как ты их не воспитывай, воспитанными они не станут, это не собаки))

Это так мило))

Если о четерехлапых, то как ты их не воспитывай, воспитанными они не станут, это не собаки))
Значит, мне с кошками везло))))
Котов вот не очень люблю, хотя в школьные годы жил у нас Мурчик, тоже очень интеллигентный звереныш был))))

Значит, мне с кошками везло))))
Котов вот не очень люблю, хотя в школьные годы жил у нас Мурчик, тоже очень интеллигентный звереныш был))))
Коти, як люди у кожної тварини свій характер. Єдине що всіх об'єднує це ревність до хазяїна. Гладиш одну животинку, інші на тебе дивляться, як на зрадника.

Коти, як люди у кожної тварини свій характер. Єдине що всіх об'єднує це ревність до хазяїна. Гладиш одну животинку, інші на тебе дивляться, як на зрадника.
Зараз, де житло знімаю, собачок сім штук))) Є там одна ревнива Жулька, тільки вона не на мене дивиться, як на зрадника, а ганяє і ричить на тих, кого я перед ії очима погладив))) І таке буває)))) На другий поверх, де моя кімната, нікого з собак не пускає, охороняє))))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі