Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Что боишься, чтобы я футболку тебе выбрала))Ні ,зделка відміняється ...
От якраз і ні ,бо не бачила моїх хфутболок ))))Что боишься, чтобы я футболку тебе выбрала))
А зря, ты ещё не видел моих))От якраз і ні ,бо не бачила моїх хфутболок ))))
Не бачив ,а можливо у нас смаки одинакові ))А зря, ты ещё не видел моих))
Сомневаюсь))Не бачив ,а можливо у нас смаки одинакові ))
Сердечка точно не ношу ))) а є футболка з великою кицькою )))Сомневаюсь))
Я вчера носочки с сердечками купила))
Кицька на мотоциклі?Сердечка точно не ношу ))) а є футболка з великою кицькою )))
На футболці ,тігра на все в індійському головному уборі .Кицька на мотоциклі?
План гениальный, но фантастический и невыполнимый)))))) =)))Так Touni что за фuгня,мало того, что как то уговорил на мото, так ты меня ещё на футболку собрался развести))
Скажи, гениальный план))
Ти дивись, бо останній одяг з тебе знімуть))))Так не чесно ,я вже підбираю ,щоб і вас не обідить і мені щоб було добре![]()
Ага ,і так не має що зніматиТи дивись, бо останній одяг з тебе знімуть))))

Главное что он есть, а фантастический или нет, вопрос второстепенный))План гениальный, но фантастический и невыполнимый)))))) =)))
Ти дивись, бо останній одяг з тебе знімуть))))
Футболка с тигрой есть))Ага ,і так не має що знімати![]()
Аж ті футболки,які ми тобі замовим...Ага ,і так не має що знімати![]()
Ну що Ти за людина ,треба ,і дуже треба ,в мене зараз трабли з старшим сином із за того мота що я йому вітдав (((( бо там - тато зліпи мені сніжку ))) а апарат стоїть ,а в мене сердце стоїть з тим апаратом ) це душа ....Touni, А може не треба тобі мотоцикла.
Буде футболка з фото мотоцикла, який тобі саме більше подобається.
Ну так забери его обратно. Если он просто стоитНу що Ти за людина ,треба ,і дуже треба ,в мене зараз трабли з старшим сином із за того мота що я йому вітдав (((( бо там - тато зліпи мені сніжку ))) а апарат стоїть ,а в мене сердце стоїть з тим апаратом ) це душа ....
Не можнаНу так забери его обратно. Если он просто стоит
Почему?)Не можна
Потому ,вітдав ,все ,він його ....Почему?)