Цікаво ,скільки залишилось ,любителів мото ,двух колес

• Автор теми Автор теми Touni
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5K
  • Перегляди Перегляди 90K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ми ж домовлялись про обмін на мот,а залишок нам. Ну і на футболочку.... Можливо,якщо залишаться гроші

Мы тащит не будем, сами потащите))
Ну не за мои же))
Так, подожди, правильно ли я понимаю: в одежде из секонда, купленную за свои же деньги, тащить на продажу аппаратуру, которой на хлеб зарабатываешь, ради платтячек???)))))

Ми ж домовлялись про обмін на мот,а залишок нам. Ну і на футболочку.... Можливо,якщо залишаться гроші
Оце діло 👍
Так, подожди, правильно ли я понимаю: в одежде из секонда, купленную за свои же деньги, тащить на продажу аппаратуру, которой на хлеб зарабатываешь, ради платтячек???)))))
Дійшло :ahaha:

600px-Удивленный_Джоуи_шаблон.webp

Так Touni что за фuгня,мало того, что как то уговорил на мото, так ты меня ещё на футболку собрался развести))
Скажи, гениальный план))

Praskoviia предлагаю его вообще без ничего оставить))

Так не чесно ,я вже підбираю ,щоб і вас не обідить і мені щоб було добре :mosking:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі