Adios
✩ Premium ✩
- Дописи
- 10569
- Реакції
- 15914
- Бали
- 4565
Adios не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
та ничоВибачайте за мою відсутність
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
та ничоВибачайте за мою відсутність
То що тварини інколи розумніші за людей )))потому шо голова больше?
Ага ,вам весело і без менета ничо
руку пожал, а потом врубился в темуАга ,вам весело і без мене![]()

Ну так моя темаруку пожал, а потом врубился в тему
ну аосстановил акк и збс
У нее платье прям под цвет мотоцикла)) Интересно, что она первое купила платье или мото?)
До речі ,зараз китайці і індуси навчилися робити достойні мотоСлово машины на мотоциклы можно заменить))
Переглянути вкладення 145648
Ну бери тогда в индусов, почувствуй себя как в индийском кино))До речі ,зараз китайці і індуси навчилися робити достойні мото
Touni, може краще замість мотоциклу таке одно колесо. Ми собі по два платічка візьмемо.Добрий ранок! А ось таке чудо техніки під картинкою підписано Мотонедоразумение Переглянути вкладення 145656
Так,яка різниця скількі колес,сісти є де і руль ,ліхтар. Нормальний мот. І одне колесо дешевше в обслуговуванніПереглянути вкладення 145658
Touni, може краще замість мотоциклу таке одно колесо. Ми собі по два платічка візьмемо.
Не фактТак,яка різниця скількі колеса,сісти є де і руль ,ліхтар. Нормальний мот. І одне колесо дешевше в обслуговуванні
Мало колес,не хочеш одне? Ось три...Не факт![]()
Це вже класика ))))Мало колес,не хочеш одне? Ось три...Переглянути вкладення 145662
Значить,бери такий... На всі часи .Це вже класика ))))
Та що ж таке )))) не хочу такогоЗначить,бери такий... На всі часи .
Правильно, надо брать в индусов. Там в подарок ещё сари дадут. Точку на лоб поставишь и будешь петлять от военкомов))Та що ж таке )))) не хочу такого![]()
От все тобі не так. Обирай з одним колесом,з двома,чи з трьома. Ось з двома. Зелененький,весняний такий...Та що ж таке )))) не хочу такого![]()