Євген1201
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2063
- Реакції
- 3037
- Бали
- 698
Євген1201 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зрозумів))))))З таким мотом .,можна знайти![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Зрозумів))))))З таким мотом .,можна знайти![]()
Не бурчи, дивись, дівчинка тільки шорти носить, на платічках зекономиш.А можна без дівки![]()
Та худощава ,даліНе бурчи, дивись, дівчинка тільки шорти носить, на платічках зекономиш.
Відгодуєш.Та худощава ,далі![]()
Ага ,можливо .Не треба воно меніВідгодуєш.
Радуйся, що худенька, не буде на дієтах сидіти. Собі приготує їжу і тобі борщик перепаде.
Це правильно, не потрібна тобі дівчина. Нам більше на платічка перепаде.Ага ,можливо .Не треба воно мені![]()
Таааак,я ще не оприділився з мотом .,можливо будете ще добавлятиЦе правильно, не потрібна тобі дівчина. Нам більше на платічка перепаде.
А ти сам від дівчини відмовився.

Ні, купуй дешевий, сам до ладу доведеш.Таааак,я ще не оприділився з мотом .,можливо будете ще добавляти![]()
Хто ,я, та в мене руці - тато зліпи мені сніжку ))))Ні, купуй дешевий, сам до ладу доведеш.
Не ври, фигню всякую на станке можешь делать, значить и мото сможешь смастерить))Хто ,я, та в мене руці - тато зліпи мені сніжку ))))
Не брешу )))Не ври, фигню всякую на станке можешь делать, значить и мото сможешь смастерить))
Ага, мабуть витачуєш останню детальку на мотоцикл своєї мрії))))Не брешу )))
Фигню всякую...)))) Вот это по-женски))))))))Не ври, фигню всякую на станке можешь делать, значить и мото сможешь смастерить))
Ой ,якби то було так ,я б був би самою щасливою людиною ,на жаль ....Ага, мабуть витачуєш останню детальку на мотоцикл своєї мрії))))
Як казав один мій знайомий дідусь: "Не переживай, в тебе ще все Спереду"...))))Ой ,якби то було так ,я б був би самою щасливою людиною ,на жаль ....
Ага ,головне що ? Мрія )))) Маючи хист до креслень - уяви ,але не маючи технічної бази ,гаража ,станків,зварювальних ап.,матеріалів ,то краще купити готовийЯк казав один мій знайомий дідусь: "Не переживай, в тебе ще все Спереду"...))))
Вам ,того не зрозумітиКартинка підписана День Народження мотоцикла....Переглянути вкладення 145533
Бухать с мото грустно))
Просто Touni, жаднюга. З ким поведешся, того наберешся. Не то що платічок нам шкодує, а ще і випивкою ні з ким не хоче ділитись.Бухать с мото грустно))