Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Отож і я за щоАле ж моща
А потім мощі
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Отож і я за щоАле ж моща
А потім мощі
Я ще не оприділився з мот.,який хочу![]()
Класний ,но то не реально ,зараз мабуть би сів на максі скутер ,такий кубів 250- 300,саме те соватись по місту ,та і виїхать кудись можна
Проснешься Тоні і скаже, що не про такий мріяв.Я думаю,на олх знайдем..А шолом з вушками вже ж новий купим йому...
Ксенія, він ,мабуть спить. Знаєш,як Наутілус співає... А ты спишь и не знаешь...
І маневренний,а як в пробку попаде,то швидко виїде. Да і пальне для нього не потрібне...Проснешься Тоні і скаже, що не про такий мріяв.
Саме головне доказати, що це самий хороший варіант, можна в квартирі зберігати.
Ну купить той,про який мріяв,а як далі жить без мрії?не про такий мріяв.
І ванні можна мити.І маневренний,а як в пробку попаде,то швидко виїде. Да і пальне для нього не потрібне...
Ну купить той,про який мріяв,а як далі жить без мрії?
Да ідеальний варіант. Хай каже який колір подобається...І ванні можна мити.
То залишки від того, що вище був з розпеченими трубами?
Пішов на гіпер звукову швидкість )))То залишки від того, що вище був з розпеченими трубами?
Это ж кому в голову вообще взбрело Вас на бензобак садить?))))Какая тема, мной упущена)))
Я как вспомню 14-17 лет у бабушки всё лето в деревне))) как мы гасали на явах)))
И я, как самая мелкая, вечно на бензобаке сидела, весь адреналин мне)))
Красота, аж всплакнула, какое время было..
Весело у тебя день проходит))
Дылдам, которые туда не помещались)))Это ж кому в голову вообще взбрело Вас на бензобак садить?))))