Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Точно забыла))Мій зріст дозволяє мені так не їздити![]()
Шапку вдягни бо лисину застудишМій зріст дозволяє мені так не їздити![]()
Я не лисий ,коротко підстригаюсь ,щоб не бачити сивини ))))Шапку вдягни бо лисину застудиш
Я не сліпий хоч і старийЯ не лисий ,коротко підстригаюсь ,щоб не бачити сивини ))))
Вот Вы, Женщины, так всегда)))) Сначала вещаете, а потом разбираетесь))))Ещё два колеса приделать))
А они там есть)) Картинку позже увидела, чем ответила))
Ех, люблю я класику. Тут по сусідству є приватна стоматологія, власник їздить на Тріумф Бонневіль, то я аж збуджуюся, як бачу цей мот. Сам хочу купити, як трохи розгребуся з фінансами, якогось японського класіка чи круізера на 250-400 кубів, щоб вечорами собі катати. Хоча, розумію, що з практичної точки зору, мені треба авто, хоча б якийсь корч, але душа прагне мотоцикла.
Так ,краще те що бажає душаЕх, люблю я класику. Тут по сусідству є приватна стоматологія, власник їздить на Тріумф Бонневіль, то я аж збуджуюся, як бачу цей мот. Сам хочу купити, як трохи розгребуся з фінансами, якогось японського класіка чи круізера на 250-400 кубів, щоб вечорами собі катати. Хоча, розумію, що з практичної точки зору, мені треба авто, хоча б якийсь корч, але душа прагне мотоцикла.
Хоч одна людина знайшласьЖиття ? Штука тонка ,
Так ,краще те що бажає душа
А остальные люди, что потерялись?)Хоч одна людина знайшлась
Звісно що ніА остальные люди, что потерялись?)
А остальные люди, что потерялись?)
Не, просто мы не можем постичь эту тоску по стальному коню)))))А остальные люди, что потерялись?)
Звісно ,що вам того не догнати )))Не, просто мы не можем постичь эту тоску по стальному коню))))) Переглянути вкладення 147314
Та ніхто ж і не сперечається))))Звісно ,що вам того не догнати )))Переглянути вкладення 147317