Євген1201
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2063
- Реакції
- 3037
- Бали
- 698
Євген1201 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дивлячись на ноги ,то ця мабуть худенькаНа мотоцикл у нас свої плани. Якщо у Touni буде мотоцикл,то станок ми обмінюєм на платтячка та черевички.
І на весільне взуття для нової нареченої. Ось такеПереглянути вкладення 146268
Може в твоєї ніжки худі. А все інше ні. Так і скажи, що любиш пишненьких з худими ніжками. Може в тебе турецьке коріння.Дивлячись на ноги ,то ця мабуть худенька![]()
Та що ж ,я, вам зробив ,де перейшов дорогу ?Може в твоєї ніжки худі. А все інше ні. Так і скажи, що любиш пишненьких з худими ніжками. Може в тебе турецьке коріння.
Невже не здогадався?Та що ж ,я, вам зробив ,де перейшов донору ?![]()
Здається, ти їм платтячка не презентував))))))))Та що ж ,я, вам зробив ,де перейшов донору ?![]()
Темі про мотоцикли капець ,все пропало )))))Здається, ти їм платтячка не презентував))))))))
Перетворилась на підготування до тематичного весілля для Тоні. Теж не погано.Темі про мотоцикли капець ,все пропало )))))
Я не просив ,і одружуватись по кищо не плануюПеретворилась на підготування до тематичного весілля для Тоні. Теж не погано.

Нічого не пропало)))))) Буде ця тема існувати або до появи платтячок, або ж поки тебе не одружать)))))))) Тобто ще дуууууже довго))))))Темі про мотоцикли капець ,все пропало )))))
АгаТемі про мотоцикли капець ,все пропало )))))
Ты скучный))Я не просив ,і одружуватись по кищо не планую![]()
Взуття обрали,а ще скількі всього потрібно. Ще навіть нареченої нема. Поки все підготуємо,ти надумаєшся....Я не просив ,і одружуватись по кищо не планую![]()
Та що скучний ,ви і без моєї згоди вирішили одружити ,а мені лишається тільки віднекуватись )))Ты скучный))
1) Так ми експерти.А ну,а ну. Ви експерти в жіночій красі? Чи досконало знаєте смаки @Touni,чи маєте щось проти десятка котів, чи просто давно мені нерви не псували?
Сам одружись,без порадницьТа що скучний ,ви і без моєї згоди вирішили одружити ,а мені лишається тільки віднекуватись )))
Ну я ж говорю скучный)) Был бы не скучный, уже бы дату нам сообщил)) Ты главное в ЗАГСе не отнекуйся))Та що скучний ,ви і без моєї згоди вирішили одружити ,а мені лишається тільки віднекуватись )))
Я не поспішаюСам одружись,без порадниць
А даремно.Я не поспішаю