Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вообще-то, с моей стороны это - комплимент, а не оскорбление)))) Ну да ладно)))))))))))Я,философ?) Что я тебе плохого сделала?))))
Мой ответ был шуточным))Вообще-то, с моей стороны это - комплимент, а не оскорбление)))) Ну да ладно)))))))))))
Я не одружуюсьЩо,не позвеш нас на весілля?
Кто сказал?) Женишься, мы что зря старались))Я не одружуюсь![]()
Пізно, ми вже всі вирішили, на твоєму весіллі познайомитись.Я не одружуюсь![]()
Одруження на осліп ? ))) Таке собі задоволення ))) а як же примірка ?)))))Пізно, ми вже всі вирішили на твоєму весіллі познайомитись.
Чи ти наречену хочеш підвести?
Та да ))))Touni, ти тут будь уважним, бо ці дівчата тебе одружать, а ти й знати не будеш))))))))))
Тони что за идиотское слово примерка. Девушка для тебя одежда или вещь. Трусы дома будешь мерять))Одруження на осліп ? ))) Таке собі задоволення ))) а як же примірка ?)))))
Та да ))))
Будеш ціле життя після весілля міряти.Одруження на осліп ? ))) Таке собі задоволення ))) а як же примірка ?)))))
Перероблять станок у швейну машинку - і все, тікати буде пізно))))Та да ))))
Станок,то завжди актуальна тема... Вже й продавали на олх,і обмінювали на платтячка,а решту на колесо до мота витрачалиПерероблять станок у швейну машинку - і все, тікати буде пізно))))
Нужно тему переименовать на "станок двух колес"))Станок,то завжди актуальна тема..
Touni ,не погодитися,я думаюНужно тему переименовать на "станок двух колес"))
Не треба )))тема проНужно тему переименовать на "станок двух колес"))