Ксенія
Перевірений
- Дописи
- 27243
- Реакції
- 67601
- Бали
- 7615
Ксенія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Голодний, їсти хочеш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Голодний, їсти хочеш?
Працювала денну зміну,два тижні без вихіднихТи на роботі?
Коли я вдома, то в такий час їсти не хочу. А на роботі до мене приходять гастрономічні фантазії.Голодний,але їсти не хочу
![]()
У мене такі фантазії,коли дома щось смачне в холодильнику,а я до 20.00 працююКоли я вдома, то в такий час їсти не хочу. А на роботі до мене приходять гастрономічні фантазії.
Після зміни ,як їду до дому ,то тоді вже щось маячить в голові - а чим поснідати ))Коли я вдома, то в такий час їсти не хочу. А на роботі до мене приходять гастрономічні фантазії.
Корисною вівсянкоюПісля зміни ,як їду до дому ,то тоді вже щось маячить в голові - а чим поснідати ))
Можна поварить хвилин 5... Цукор шкідливий,а молоко... Лактоза)) може бути непереносимістьПросто залитою окропом?
Без цукру і молока?
Тоді може "собачу кашку"?Можна поварить хвилин 5... Цукор шкідливий,а молоко... Лактоза)) може бути непереносимість
Ніііі,це вже на крайнякТоді може "собачу кашку"?
Як варіант.
Не вгодиш...Ксенія ,Paraskoviya ,самі їжте свої каші )))
А це ти даремно. Нормальна "собача каша". Беремо багато мозкових кісток і обрізків м'яса, варимо до готовності. Потім засипаємо вівсянкою, або іншою кашею і варимо поки не загусне. На цьому етапі можна добавити овочі. Одна проблема, каша не солена.Ксенія ,Paraskoviya ,самі їжте свої каші )))
Дякую ,не требаА це ти даремно. Нормальна "собача каша". Беремо багато мозкових кісток і обрізків м'яса, варимо до готовності. Потім засипаємо вівсянкою, або іншою кашею і варимо поки не загусне. На цьому етапі можна добавити овочі. Одна проблема, каша не солена.
Але хто мішає посолити?
Балувана наша Галя, балувана.Дякую ,не треба![]()
Я своєму варю пшеничну солю,олійкою поливаю,і туди кісточки ,шкварки ,А це ти даремно. Нормальна "собача каша". Беремо багато мозкових кісток і обрізків м'яса, варимо до готовності. Потім засипаємо вівсянкою, або іншою кашею і варимо поки не загусне. На цьому етапі можна добавити овочі. Одна проблема, каша не солена.
Але хто мішає посолити?
Варять на шиях курячих, ніжках.Я своєму варю пшеничну солю,олійкою поливаю,і туди кісточки ,шкварки ,
Понюхай про всяк. Мало ліНе знаю ,як би я робив ,то з пластиліну![]()
Так,шиї курячі беру на ринку. І лапи курячі інодіВарять на шиях курячих, ніжках.