Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені так не довелося ,бо я не поміщався під раму ,прийшлося відразу по дорослому
Ми бачилиМені так не довелося ,бо я не поміщався під раму ,прийшлося відразу по дорослому![]()
Так а в скільки ти років під раму почав не поміщатися?)))Мені так не довелося ,бо я не поміщався під раму ,прийшлося відразу по дорослому![]()
Я з дитячого відразу перейшов на дорослий ))) приїхав на канікули а тут у діда новий лісапед ,прийшлось сідло опустити на нет ,і до педалів діставав носочками )))))Так а в скільки ти років під раму почав не поміщатися?)))то
Я таки під рамою покатався в свій час, бо репродуктивні здібності треба було зберегти)))))Я з дитячого відразу перейшов на дорослий ))) приїхав на канікули а тут у діда новий лісапед ,прийшлось сідло опустити на нет ,і до педалів діставав носочками )))))
А завтра були похорони.
Думаю ,що встиг втекти )))А завтра були похорони.
Причина смерті коронавірус))А завтра були похорони.
То треба робить швидко,поки вона не вдуплилась,що сталось))Думаю ,що встиг втекти )))
Гарні ,самокати )))Переглянути вкладення 157951Дівчата на самокатах, 1935 рік, Маямі, Флорида.
Теж такий хочеш?Гарні ,самокати )))
Звісно що ні ,мені аби щось потужніше - велік з рамою ,дорослийТеж такий хочеш?

Нову тему? Про велік? Може ж хоч там щось обереш))Звісно що ні ,мені аби щось потужніше - велік з рамою ,дорослий![]()