Цікаво ,скільки залишилось ,любителів мото ,двух колес

• Автор теми Автор теми Touni
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5K
  • Перегляди Перегляди 90K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Доживают единицы))
А ваше я просто думала, что тебе нравятся старые байкеры))
Хіба що спостерігати. Але так само я можу сидіти в парку на лавці і спостерігати за білочками, або лебідями.

fd2567eb-0c81-4221-908c-929b02cf6a95.webp

Ксенія наши байкеры, фото сегодняшние. А ты говоришь, старики с голыми девками, нету таких))
[HIDE]
IMG_20240427_184046_158.jpg
IMG_20240427_184029_292.jpg
фото взято с местного паблика/HIDE][/HIDE]

Останнє редагування:
Переглянути вкладення 152008Переглянути вкладення 152009Переглянути вкладення 152010
Твоєму.
Не можу знайти літні фото, тільки осінні. То вже холодно було.
В моем, да не))Лучше и не ищи, мне и этих, что ты добавила хватило)) Такое себе зрелище)) У нас всё таки покультурней байкера))

В моем, да не))Лучше и не ищи, мне и этих, что ты добавила хватило)) Такое себе зрелище)) У нас всё таки покультурней байкера))
Це я з інтернета скачала. Я ніколи не ходила на рок концерти, там думаю ще веселіше.

Це я з інтернета скачала. Я ніколи не ходила на рок концерти, там думаю ще веселіше.
Не была на рок концертах, посмотрела лайфы, то норм, люди веселиться, пиздеца такого, чтобы прям нету))

Не была на рок концертах, посмотрела лайфы, то норм, люди веселиться, пиздеца такого, чтобы прям нету))
У нас завжди їхнє збіговисько закінчується фестивалем пива і рок концертом.

У нас завжди їхнє збіговисько закінчується фестивалем пива і рок концертом.
Коли збіговисько таким закінчується, то най буде)))) 🤗
А от коли бородаті байкери видивляються на горизонті емо і реперів, щоб "пояснити" істинність" музичної культури, то це ще те видовище))))))

Ну если они напиваться и сами поют, то это наверное ещё то зрелище))
А вот на таких рок концертах, никакого пиздеца не вижу, люди веселиться, поют))

Touni , знаю видео не по теме, то все же прикреплю))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі