Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Костюмчики твого татка байкераЩо саме?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Костюмчики твого татка байкераЩо саме?

Оце в когось уява )))
Я б не сказала,що хвора уява,але все ж якась незвична ....Оце в когось уява )))
Привідні ланци якраз для таких колесЯ б не сказала,що хвора уява,але все ж якась незвична ....

Привідні ланци шо це таке?Привідні ланци якраз для таких колес
Фантазери бл
Дякую))це таке,як цепи у велосипеді,так?
Стрілочки жінці технічні особливості не пояснять))))))) Словами і порівнянням з чимось їм звичним - тільки так)))))))
На рідній не цепь а ланцюг ( скорочене ланц )))Дякую))це таке,як цепи у велосипеді,так?
Не погоджусь... серед них є ті, що самі собі купують айфониСтрілочки жінці технічні особливості не пояснять))))))) Словами і порівнянням з чимось їм звичним - тільки так)))))))

Да, это как цепь у велосипеда, только в случае данного фото это то же самое, если Вы будете нести сумку с продуктами с ручками из швейных ниточек))) Сомнительно и ненадёжно)))Дякую))це таке,як цепи у велосипеді,так?
Дякую))тепер і я в темі про ланці ...Да, это как цепь у велосипеда, только в случае данного фото это то же самое, если Вы будете нести сумку с продуктами с ручками из швейных ниточек))) Сомнительно и ненадёжно)))
А спитайте в любої жінки технічні властивості айфонів))))))Не погоджусь... серед них є ті, що самі собі купують айфони![]()
Я застарий, щоб мене посилали жінкиА спитайте в любої жінки технічні властивості айфонів))))))
Я застарий, щоб мене посилали жінки

А вони ж не будуть посилати)))))Я застарий, щоб мене посилали жінки