Цікаве запитання по ВП

• Автор теми Автор теми Alexcccc
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

Alexcccc

Читач
Дописи
3
Реакції
1
Бали
848
Alexcccc не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір, цікаве запитання, в законі прямої мови про це не знайшов.
Якщо на рахунку достатня сума(але заблокована) для погашення всього ВП, але я наприклад хочу погасити 50% в поточному місяці, чи може виконавець розблокувати заблоковані кошти, саме на виплату ВП? (Про заяву на дві мін. Зп вкурсі, але цікавить інший вид оплати) Дякую

Якщо на рахунку достатня сума(але заблокована) для погашення всього ВП, але я наприклад хочу погасити 50% в поточному місяці, чи може виконавець розблокувати заблоковані кошти, саме на виплату ВП? (Про заяву на дві мін. Зп вкурсі, але цікавить інший вид оплати) Дякую
він може зпіздити все, якщо захоче

лінивий виконавець, мав би списати все в рахунок боргу

Что упало, то пропало
Діло в тому що не пропало, я домовився з виконавцем на часткову оплату цього місяця, і повне закриття наступного.
Зараз головний прикол, дали дозвіл на використання 2 мін. зп. але сума лишається арештованою.

Добрий день. Маю вп з 2021 року, не турбував мене, заблоковані рахунки. Наразі маю потребу в розблокуванні рахунку, чи можна якось назавжди позбавитися вп, через суд його можна знести чи треба тільки сплачувати?

Добрий день. Маю вп з 2021 року, не турбував мене, заблоковані рахунки. Наразі маю потребу в розблокуванні рахунку, чи можна якось назавжди позбавитися вп, через суд його можна знести чи треба тільки сплачувати?
якщо провадження відкрито на підставі виконавчого напису, треба його «скасувати», і вп закриють

якщо провадження відкрито на підставі виконавчого напису, треба його «скасувати», і вп закриють
Це через суд, як я розумію, вірно? А борг потім з кредитором вирішувати по оплаті? Бо по провадженню точно такої суми немає платити

Це через суд, як я розумію, вірно? А борг потім з кредитором вирішувати по оплаті? Бо по провадженню точно такої суми немає платити
так, це робиться через суд.
щодо боргу....якщо маєте бажання, домовляйтесь

Назад
Угорі