Цей форум,як велика сім'я!!!

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 1K

Маri

V I P
Дописи
11921
Реакції
18477
Бали
2903
Маri не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дуже вдячна людям,які створили цей форум!!!Тут ми всі різні,з різними проблемами,статками.З різним характером,з різними ємоціями...Але нас поєднує одне,недивлячись хто і як ,,вляпався,,-МФО!!!Але тут всі чомусь навчаються!Я за час проведенний з Вами(близько місяця),стала трішки психологічно,юридично освідченою,навчилася боротися і моя самооцінка підвищилась!!!За час з Вами я сплю спокійно,а з ранку сюди,перед сном теж сюди...Як би не Ви ,незнаю як би пережила цей час!!!Тут ми ще одна сім'я,яка чужа один одному ,але ми тут відкриті!!!

Дуже вдячна людям,які створили цей форум!!!Тут ми всі різні,з різними проблемами,статками.З різним характером,з різними ємоціями...Але нас поєднує одне,недивлячись хто і як ,,вляпався,,-МФО!!!Але тут всі чомусь навчаються!Я за час проведенний з Вами(близько місяця),стала трішки психологічно,юридично освідченою,навчилася боротися і моя самооцінка підвищилась!!!За час з Вами я сплю спокійно,а з ранку сюди,перед сном теж сюди...Як би не Ви ,незнаю як би пережила цей час!!!Тут ми ще одна сім'я,яка чужа один одному ,але ми тут відкриті!!!
Це точно!

Саме так! А каллам,до повзають по сайту- горiти в пеклi....щоб хвороби iх обсi ли

Это точно,я тоже всем благодарна, все молодцы , поддержка супер)))

Поддержую. Форум очень поддержует, дает силы и заряжает позитиву!!!!

Не знаю что бы я делала без вас мои дорогие форумчане!:luboff::give_heart:
Ви бачу
Не знаю что бы я делала без вас мои дорогие форумчане!:luboff::give_heart:
Бачу в нас з Вами навіть Нік схожий...
Саме так! А каллам,до повзають по сайту- горiти в пеклi....щоб хвороби iх обсi ли
Ми тут навіть трішки стаємо детективами,які розкушують каллів!!!

Главное что некогда в жизне я недумал что так много хороших и дружных людей. И пусть даже не знаем друг друга, пусть с разных кутков Украины,
Но на форуме я почувствовал себя как в другой, дружной и отдельной строне.
Спасибки вам ребятки, от души и сердца.

Главное что некогда в жизне я недумал что так много хороших и дружных людей. И пусть даже не знаем друг друга, пусть с разных кутков Украины,
Но на форуме я почувствовал себя как в другой, дружной и отдельной строне.
Спасибки вам ребятки, от души и сердца.
Іноді хтось стусанів отримає,хтось пораду,а когось від дурісті врятують!!!

Да, есть такое. Общие проблемы объединяют нас.

Іноді хтось стусанів отримає,хтось пораду,а когось від дурісті врятують!!!
Да, кстати про дурость. Помните мы недавно девушку спасали, тема была Алёнушка решила уйти... Так вот, девочка призналась родителям, а перед этим всю ночь пробыла на лестничной площадке. С универом вопрос решила, продолжает учиться, некоторые мфо по которым ещё не было просрочек закрыла с помощью родителей. Родители не отвернулись, в шоке конечно, но лучше правду самим рассказать. Созваниваюсь с ней, голосок уже получше. Она благодарна форуму и людям, которые ей писали. Также Фрея с ней говорила. Вообщем то девочке вернули желание жить. Да, мы большая семья, каждый со своими тараканами, слонами, бляха мухами, но мы дружные и всегда придём на помощь, и по телефону связь держать буим пока человека хоть чуток не попустит! Спасибо всем нам, я вас искренне люблю. Ваша блонда!

Назад
Угорі