Центр Юридичної Допомоги та Захисту "Pravofad" (Правофад)

• Автор теми Автор теми stalker4eg
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 222

stalker4eg

Читач
Дописи
2
Реакції
2
Бали
128
stalker4eg не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мій досвід співпраці з юридичною компанією “Центр юридичної допомоги та захисту “Правофад” — вкрай негативний.

Основне спілкування велося безпосередньо з керівником — Феніоком Антоном Дмитровичем. Спочатку він справляв враження досвідченого спеціаліста: зустріч в офісі, “індивідуальний підхід”, демонстрація “зв’язків” та готовності допомогти у складних питаннях, пов’язаних із військовим обліком та медичними процедурами. На словах — все професійно, нібито з багаторічною практикою та реальними кейсами.

На першій зустрічі вам можуть навіть зробити “знижку”, піти “на поступки” — створюється відчуття довіри. Але це частина схеми. Після повної або часткової передоплати все змінюється.

Що відбувається далі?
  • Жодних конкретних дій.
  • Юридичний супровід, за який оплачено, не надається.
  • Документи, які мали бути готові “на завтра”, не готуються взагалі або надсилаються із тижневим запізненням (коли вони вже не потрібні).
  • Комунікація зникає: на дзвінки не відповідають, обіцяні консультації не проводяться, призначених “відповідальних юристів” ви більше не побачите.
  • А згодом вам можуть ще й запропонувати “додаткові платні послуги” — без договорів, без квитанцій, на словах. І знову — без результату.
Найбільш обурливе: після всього цього сам керівник компанії особисто попросив у мене гроші “в борг” нібито на термінові медичні потреби. Обіцяв повернути наступного дня — але не повернув до цього часу. Це остаточно підтвердило: переді мною не правозахисники, а звичайні шахраї, які вдало маскуються під “надійну юридичну компанію”.

Висновок:
Дії “Правофад” більше схожі на системне шахрайство:
  1. Вони затягують довіру, втираються в контакт.
  2. Продають “юридичний супровід”, якого фактично не існує.
  3. Витягують додаткові гроші під виглядом “особливих послуг”.
  4. Уникають відповідальності та контакту, коли ви починаєте ставити запитання.

Звернувся ще у вересні 2025 року, щодо сприяння та оформлення непридатності за станом здоровʼя , з подальшим виключенням з обліку тцк … думав що взяли маленьку з мене суму коштів, але ні, вже отримав відстрочку за станом здоровʼя , тепер подаємо на групу інвалідності, впевнений і тут все вийде ідеально ! Дякую юристам компанії ПРАВОФАД, рекомендую , обовʼязково буду тільки до цих професіоналів звертатись … дай Боже вам здоровʼя та сил і надалі так лояльно здійснювати свою допомогу та захищати українців !

Звернувся ще у вересні 2025 року, щодо сприяння та оформлення непридатності за станом здоровʼя , з подальшим виключенням з обліку тцк … думав що взяли маленьку з мене суму коштів, але ні, вже отримав відстрочку за станом здоровʼя , тепер подаємо на групу інвалідності, впевнений і тут все вийде ідеально ! Дякую юристам компанії ПРАВОФАД, рекомендую , обовʼязково буду тільки до цих професіоналів звертатись … дай Боже вам здоровʼя та сил і надалі так лояльно здійснювати свою допомогу та захищати українців !
Добрий день. Форум дещо на іншому спеціалізується, ну але якщо допомогли то чудово.

О, боти набігли. Довго ж ви не помічали мій пост

Назад
Угорі