Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А що такого серйозного ???Підкажіть, хто знає...хто дзвонить??? Не мені, моїй колезі
Це моя колишня керівник. Дзвонять четвертий день кожні 3 хв... Вона до мене з такими претензіями. Я ніколи її номер ніде не давала.А що такого серйозного ???
в банках долги есть?Підкажіть, хто знає...хто дзвонить??? Не мені, моїй колезі
Вот что показывает про этот номер. Покажите подруге,пусть блокирует и в принципе не важно кто это. Смысл вообще с мошенниками говорить. Это судя по комментариям уже многие понимают.Підкажіть, хто знає...хто дзвонить??? Не мені, моїй колезі
код Украины +380, так что они все с +3 звонят)Мне с +3 или идеа звонит и глобал за подругу за другие не знаю
это вы как-то через ворк.юа проверили?))Вот что показывает про этот номер. Покажите подруге,пусть блокирует и в принципе не важно кто это. Смысл вообще с мошенниками говорить. Это судя по комментариям уже многие понимают.
Нет,такой функции у Ворк не встречала. Просто на странице высветилась их реклама. А проверила через сайт Телефонний довIдник Пошук номера телефону | Бажаєте знайти невідомий номер телефону?это вы как-то через ворк.юа проверили?))
КешберіПідкажіть, хто знає...хто дзвонить??? Не мені, моїй колезі
Так ви це їй і скажіть так як є. Толку від того, що ви припустим, дізнаєтесь хто саме звонить ?Я ніколи її номер ніде не давала.
я за Е-кеш голосуюДинеро или укрпозика
Нет ни там, ни там. Подозреваю на Пристав. Они от Кашинского звонят... Как мухи навозниеДинеро или укрпозика
Це стаціонарні номери різних областей України . Таким Ідея банк і Дінеро промишляєПідкажіть, хто знає...хто дзвонить??? Не мені, моїй колезі
Келбері або фактор - особисто до мене вони з різних такого типу номерів дзвонятьПідкажіть, хто знає...хто дзвонить??? Не мені, моїй колезі
А фактору кто передает? Какие МФОКелбері або фактор - особисто до мене вони з різних такого типу номерів дзвонять
В моєму випадку Кф, а хто ще незнаю, десьтала, що ДінероА фактору кто передает? Какие МФО