Це просто повний... 4-те виконавче впровадження

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 3K
Дякую,я і так весь день плачу бо померла собака а тут в вечері таке...

Я мабуть така щаслива

Дякую вам велике
Ви тримайтеся! Немає безвихідних ситуацій. Мабуть важкувато буде, але Ви все те здолаєте.

Barabashka, у мене сьогодні теж четверте відкрили.@Barabashka, у мене єфіменко,Овсиенко,Приходько і палагін
Barabashka, по черзі всі знесете. Не хвилюйтесь,що сталося,то сталося. З цим можна жити.

У вас.хто?

Дякую я просто не уявляю як...
Ну, тут тільки зносити, звичайно. Це довго, але треба щось робити. В мене ще не було жодного, я розумію, як Вам важко. Але ж треба боротися, не можна так цього залишати.

Привіт,це просто крик душі ,сьогодні відкрили 4 провадження. В мене вже без слів
Так а смысл какой вам переживать? Какая разница сколько их? 1 или 11? Ну.? Всё зависит от сумм. Вот у меня например их 14, ВП. и что? самая максимальная на 40к гривен, и что? Конечно если Эт *******, примут новые какие то законы, то да, а так что? 4 кредитных, остальные это Штрафы, Судебные решеня, компенсация Мат ущерба. и? В нормальных странах, Наоборот хотят чтобы люди хранили деньги в банках, а наша Конченая власть, прям вынуждает, мол Ничего не имейте, и ничего не храните в Банках Украины. Но только умный это поймёт!!! Страна прекрасная, государство-Конченое. Толи ещё будет, вот посмотрите.!

Останнє редагування:
Привіт,це просто крик душі ,сьогодні відкрили 4 провадження. В мене вже без слів
Я в вас верю..Вы сильная! Справитесь!Да, сейчас тяжело и хочется плакать...Но со временем все наладится!!!

Це людей хочуть довести до ручки
Litvinenko_Nika, дякую мені дуже приємно чути такі слова
у мене і так сьогодні стресовий день ,не стало моєї любимої собаки
Виктор Маркин, ого як же ви з ними справляєтесь?

Чотири провадження в один день?!!
Непогано зірки зійшлись...
А ты не завидуй)
Та всё равно три ... Это круто даже доя моего поуизма
Эх, а я так надеялась, что хоть кого-то не сломиииить))))
Barabashka, у меня сегодня умерла кошка,тоже очень тяжело,соболезную вам.
Господи, кошмар. Мне очень жаль:(:(:( Вот и какие кредиты после такого имеют значение?!?
Так а смысл какой вам переживать? Какая разница сколько их? 1 или 11? Ну.? Всё зависит от сумм. Вот у меня например их 14, ВП. и что? самая максимальная на 40к гривен, и что? Конечно если Эт *******, примут новые какие то законы, то да, а так что? 4 кредитных, остальные это Штрафы, Судебные решеня, компенсация Мат ущерба. и? В нормальных странах, Наоборот хотят чтобы люди хранили деньги в банках, а наша Конченая власть, прям вынуждает, мол Ничего не имейте, и ничего не храните в Банках Украины. Но только умный это поймёт!!! Страна прекрасная, государство-Конченое. Толи ещё будет, вот посмотрите.!
Это я правильно прочитала? Или мне дерьмовую текилу после сложного рабочего дня подсунули?!

Останнє редагування:
Ну ви написали шо у вас 14 вп,чи можливо ви пошуткували а я не зрозуміла
Asy, і я вам співчуваю,дякую
Да. 14. Самое первое с 2018 года. на 140 гривен.- это штраф за дебош, потом 5 штук автомобильных штрафов, 4 кредита, и 4 возмещения ущерба, но там максимальны 3к гривен. И все были через суд, не считая кредитных.

Це людей хочуть довести до ручки
Litvinenko_Nika, дякую мені дуже приємно чути такі слова
у мене і так сьогодні стресовий день ,не стало моєї любимої собаки
Виктор Маркин, ого як же ви з ними справляєтесь?
М,да.. Тяжёлый день у вас.... Держитесь!

М,да.. Тяжёлый день у вас.... Держитесь!
Дякую
Да. 14. Самое первое с 2018 года. на 140 гривен.- это штраф за дебош, потом 5 штук автомобильных штрафов, 4 кредита, и 4 возмещения ущерба, но там максимальны 3к гривен. И все были через суд, не считая кредитных.
Видно ви вже закальона людина)

Тримайтесь. Вічного нічого не буває. І це мине. Такий період . Зібрати себе в кулак і вистояти .
Наші домашні улюбленці це радість . Коли вони йдуть в інший світ дуже-дуже тяжко .

Мій хлопчик -кіт помер 2 грудня , я до сих пір з ним розмовляю. Разом пройшли 15,5 років. Без нього все валиться і порожньо.

Тримайтесь .

Виктор Маркин, да ты шалунишка))) Ну, хоть один нормальный человек, в смысле, да, не важно))))

Назад
Угорі