Це означає шо мені капец?

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 147
  • Перегляди Перегляди 8K

Barabashka

Форумчанин
Дописи
967
Реакції
830
Бали
5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Знаю шо дурне запитаня тільки шо відкрила електронку і мені лист так як би креди експрес їм мене продали Алекси,лист попередження пише,шо така і такато вина гроші,і якшо я не віддам до 14.05 вони будуть змушені звернутись до приватного виконавця. То получається мені вже теж чекати подарунка?. Дуже вибачаюсь за дурний текст але мені аж трошки не добре бо я боюсь того всього

Знаю шо дурне запитаня тільки шо відкрила електронку і мені лист так як би креди експрес їм мене продали Алекси,лист попередження пише,шо така і такато вина гроші,і якшо я не віддам до 14.05 вони будуть змушені звернутись до приватного виконавця. То получається мені вже теж чекати подарунка?. Дуже вибачаюсь за дурний текст але мені аж трошки не добре бо я боюсь того всього
Мониторьте себя в реестре должников, и не берите глупостей в голову, они все и всех такими письмами пугают

Ну Алекси роблять той напис. Але не факт що вам зроблять зараз. Яка просрочка у вас? Це неприємно, але можна знайти гарного юриста.

Мониторьте себя в реестре должников, и не берите глупостей в голову, они все и всех такими письмами пугают
Монітрю кожен день по кілька раз на день ,я в розпачі,плачу..... де моя дурна годова дурна була

Монітрю кожен день по кілька раз на день ,я в розпачі,плачу..... де моя дурна годова дурна була
Живут же люди и с написами и без, чего истерить? Ну сами подумайте? Подадут на ИП будет чем заняться на досуге, адвокаты тоже денег хотят заработать за снос написов, это не очень болезненно

В мене від них таке в минулому місяці за Лоанікредит прийшло, дали термін до 28.04.а сьогодні вже Лоані прислало лист про можливість реструктуризацвї на 6 мвсяців

Добрый день! Мне пришло такое смс. Кто что проних знает. Поделитесь чего ожидать.

Вкладення

• Screenshot_20200430-185610_Messages.webp
    Screenshot_20200430-185610_Messages.webp
    29 Кб · Перегляди: 246
К
капец это когда несут и плачут....все остальное переживём
Дякую,знаю шо життя головніше за це все такий характер шо в мене відразу руки трусяться істерика починається ,взагалі хочеться десь втікти десь подітись
3 липня это прошлого года?
Так

Добрый день! Мне пришло такое смс. Кто что проних знает. Поделитесь чего ожидать.
Ничего нового , либо будут спокойными и изредка вас беспокоить как и сами майкредит , или искать через кого на вас надавить ((

Назад
Угорі