Три исполнительные надписи за неделю. Что делать?

• Автор теми Автор теми nastya_mel
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 4K
Вибачте,не помітила,що Ви не автор теми?
Ви не надто песимістично налаштовані?))
Роки два тому була більш оптимістично налаштована,а зараз вже більш песимістично...нажаль,дуже мало зносять написи...

Мда.. Походу реально никто не платит ypoдам уже, они пачками штампуют ВП. Дальше хуже, чувствую. Кароче Банкам я говорю-До свидания!

Всем здравствуйте. У меня висит три провадження( извините, не знаю, как по русски). Один исполнительный лист пришёл на работу (25000), два светится в ДИЯ(23000 и 15000) и сегодня пришло письмо с юстиции 35000! И всё это за две недели...Не платила МФО приблизительно два года. Я в полном отчаянии. Такое чувство, что они все скоро сделают надписи. А их 10-12 МФО. Что делать, подскажите. Как быстро я должна выплатить эти суммы? Одну будут высчитывать на работе. А остальные? И ещё, в письме было сказано, что в течение 5 дней я должна подать декларацию о доходах. Что делать?
Який жах. Щось мені стає погано, маючи близько 20 МФО і 4 банки. Це вони до Нового року так готуються ? Мабуть їх можна трохи заспокоїти, лише кулею між очі, буде дешевше ніж наймати юриста на знесення ВП і т.п. Бардак в країні без кордонів. :( Суми по ВП космічні, точно знесе дах, якщо хоча б ще 5 нових ВП прилетить, точно буду купувати зброю, мабуть іншої адекватної управи на них не знайти. Маю 2 ВП думаю, як з ними до кінця року розпетляти, а тут кожен день повідомлення про активізацію на фронті відкриття ВП і виконавці на будь-який смак. Жах :(

Кто знает, какой максимальный процент могут снимать с зп, если три исполнительных листа?

На юриста нет, а выплачивать их безумные хотелки есть?
Вот у меня к примеру нет ни на юриста ни на их хотелки, и тоже прилетело моё первое ВП
Вот сижу и в носу колупаюсь, жду когда и что заблокируют
И к сожалению понимаю что хоть дёргайся хоть нет, денег от этого не прибавиться
И походу скоро кто то ещё добавиться, так как сроки к двум годам подпирают

Зарплатную тоже могут заблокировать
Зарплатную тоже могут заблокировать?
Переговорите с бухгалтерией, чтобы получать через кассу. Как минимум больше 20% не смогут удерживать, а так исполнитель может заблочить карту с ЗП полностью.

Кто знает, какой максимальный процент могут снимать с зп, если три исполнительных листа?
Повинні 20%, але можуть і 50%.
В мене от бухгалтерія чудить. Перше зняли все, на наступний місяць зняли 40% (в мене 2 вп), а цей тільки 20%.

Ви самі мали вп? Чи слідкували ви щоб крім закриття самого вп мфо чи банк теж закрили договір та дали довідку про закриття?
Рахують вони відсотки далі, на жаль

нічого не розумію. Поясніть. Борг проданий колекторам, то які відсотки нараховує мфо, якщо борг проданий? І якщо колектори подали на внн і боржник виплачує цей борг, то чому проценти на борг мають продовжувати рости? Де логіка?

нічого не розумію. Поясніть. Борг проданий колекторам, то які відсотки нараховує мфо, якщо борг проданий? І якщо колектори подали на внн і боржник виплачує цей борг, то чому проценти на борг мають продовжувати рости? Де логіка?
В мене вп по банку. Прострочка була 6 місяців. А самі кредити в мене на 5 та 7 років.
Виконавчі написи в мене від березня на 1 суму. Вп відкрили в травні. До того часу борг став більший.
Тобто навіть якщо я би закрила вп, в мене був би певний залишок по банку, по тому боргу що виріс від березня місяця.
В мене нараховують відсотки. Прімоколект маю на увазі.

В мене вп по банку. Прострочка була 6 місяців. А самі кредити в мене на 5 та 7 років.
Виконавчі написи в мене від березня на 1 суму. Вп відкрили в травні. До того часу борг став більший.
Тобто навіть якщо я би закрила вп, в мене був би певний залишок по банку, по тому боргу що виріс від березня місяця.

В мене нараховують відсотки. Прімоколект маю на увазі.

нічого так і не зрозуміла. Тобто поки ви не виплатити всю суму по впровадженню відсотки карають далі?

нічого так і не зрозуміла. Тобто поки ви не виплатити всю суму по впровадженню відсотки карають далі?
Не знаю як інакше пояснити. Сума вп одна, банк нарахував більше вже.
Якщо я заплачу вп, то ще залишиться залишок, той що банк нарахував.
А якщо навіть стягують тих 20% зарплати, то на другий місяць всеодно відсотки ростуть. Сума до зменшення ніяк не йде. Хіба збільшується.
Це в моєму випадку так.

Ви повинні зрозуміти,що якщо Ви виплатите по ВП,борг всерівно не закриється.
как-то сомнительно звучит
Стаття 39. Закінчення виконавчого провадження

1. Виконавче провадження підлягає закінченню у разі:

9) фактичного виконання в повному обсязі рішення згідно з виконавчим документом
Стаття 40. Наслідки закінчення виконавчого провадження, повернення виконавчого документа

1. У разі закінчення виконавчого провадження /// відомості про боржника виключаються з Єдиного реєстру боржників, скасовуються інші вжиті виконавцем заходи щодо виконання рішення, а також проводяться інші необхідні дії у зв’язку із закінченням виконавчого провадження. Виконавче провадження, щодо якого винесено постанову про його закінчення, не може бути розпочате знову, крім випадків, передбачених цим Законом.

Останнє редагування:
как-то сомнительно звучит
Стаття 39. Закінчення виконавчого провадження

1. Виконавче провадження підлягає закінченню у разі:

9) фактичного виконання в повному обсязі рішення згідно з виконавчим документом
Стаття 40. Наслідки закінчення виконавчого провадження, повернення виконавчого документа

1. У разі закінчення виконавчого провадження /// відомості про боржника виключаються з Єдиного реєстру боржників, скасовуються інші вжиті виконавцем заходи щодо виконання рішення, а також проводяться інші необхідні дії у зв’язку із закінченням виконавчого провадження. Виконавче провадження, щодо якого винесено постанову про його закінчення, не може бути розпочате знову, крім випадків, передбачених цим Законом.

поки виплачується сума по впровадженню мфо чи колфірма продовжує нараховувати проценти за ще невиплачену суму. Адже виплата по вп розтягується на досить довгий термін залежно від суми. Хто в темі, скажіть

Назад
Угорі