Три дня на оплату талион

• Автор теми Автор теми Яна_
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 2K

Яна_

Форумчанин
Дописи
31
Реакції
5
Бали
283
Яна_ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день всем, был кредит в Манивео, тело 23к, передали талиону, с ними договорилась оплатить 13к и дело закрыто, договорились о сумме сначала 5к потом через месяц остальное, скинуть 5к не удалось скинула 2, получила вчера письмо

Повідомляємо, що між нами, ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» та ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТАЛІОН ПЛЮС» (далі – «Новий кредитор»), 28.11.2018 року відповідно до чинного законодавства України був укладений Договір факторингу № 28/1118-01.​
Також, 21.06.2022 року було укладено реєстр № 182, згідно з яким відбулося відступлення права вимоги за Кредитним договором № 221800868 від 25.05.2021 р. (далі – «Кредитний договір») на залишок основної суми кредиту та на всі нараховані проценти за користування ним, а також на всі інші платежі за Кредитним договором, строк оплати яких на дату відступлення права вимоги ще не настав, в тому числі на отримання суми забезпечення виконання основного зобов'язання за Кредитним договором.​
Просимо Вас протягом 3 днів перераховувати кошти в розмірі 32530,90* грн, що станом на року відповідає розміру Ваших поточних зобов’язань за Кредитним договором зі сплати всіх необхідних платежів на користь Нового кредитора за нижче вказаними реквізитами.

В общем как быть, что они дальше делать будут, какими путями с ними можно договориться? Не хочу чтоб прозванивали близких, 13к сейчас нет​

Дальше может быть исполнительная надпись. Прозвон может быть, а может и не быть.
Ну а как вы с ними будете договариватся, если толку от этих договариваний нет. Тогда у вас были деньги - вы заплатили. В след. месяце денег у вас не оказалось.
Теперь опять договариватся вы собрались. Ну договоритесь вы и в след. месяце опять денег не будет. Опять договариватся будете?

То что вы им скинули 2 тыс. - это деньги на ветер.

Лучше отлаживать деньги и ждать исполнительную надпись. Сносите в суде и показываете ? таллиону.

Дальше может быть исполнительная надпись. Прозвон может быть, а может и не быть.
Ну а как вы с ними будете договариватся, если толку от этих договариваний нет. Тогда у вас были деньги - вы заплатили. В след. месяце денег у вас не оказалось.
Теперь опять договариватся вы собрались. Ну договоритесь вы и в след. месяце опять денег не будет. Опять договариватся будете?

То что вы им скинули 2 тыс. - это деньги на ветер.

Лучше отлаживать деньги и ждать исполнительную надпись. Сносите в суде и показываете ? таллиону.
Так разве они сейчас могут ип сделать?)

Думала может есть кто в такой же ситуации и поделится опытом
Тіло меньше за ваше.
Віддали Таліону і паралельно на продзвін ЄАПБ...
Через два роки Онлайн Фінанс викупив цей "борг" і майже в
три роки протермінування зробили ВНН... вірніше відкрилося ВП, а сам надпис зроблений ще за рік до цього.

Яна_, ці і в мене були.
"Тіло" менше, як у вас, пропонували списання через пів року і ще через рік)) продали таліону, ті пропонували аж половину оплатити?, але я знов проморозила. Продали Онлайн фінанс. Ці нічого не пропонували, намалювали напис, який я успішно оскаржила в суді))
Живу далі? позаду вже 3 роки)) я всім пробачила?

У мене вони списали повністю борг,тому що я їм заплатила із 4тисяс більше 60.Вони звонили і казали внесіть хотяби 1тисячу.Я їм відсилайте гарант письмо.Пройшло время мені письма немає,дзвоню до них і кажу ну що там з письмом а вони мені кажуть так ми не пересилаємо.Я їм немає письма немає і грошей.Через день приходить смс ваший борг закритий.

У мене вони списали повністю борг,тому що я їм заплатила із 4тисяс більше 60.Вони звонили і казали внесіть хотяби 1тисячу.Я їм відсилайте гарант письмо.Пройшло время мені письма немає,дзвоню до них і кажу ну що там з письмом а вони мені кажуть так ми не пересилаємо.Я їм немає письма немає і грошей.Через день приходить смс ваший борг закритий.
що це за брєд???? з 4000 заплатити 60000..... і хто у це повірить??? , що на форумі одні боти мфоошники...:ups2:

Добрый день) я у талиона уже год где то,сейчас начали активно звонить и сделали такое предложение -закрыть за 8к (тело кредита),при том что насчитали 28к. На почту прислали гарантийное письмо,что если до 29.07 оплатить ,то спишут остальное. Вопрос- стоит ли ждать от них предложение за пол тела? Я так понимаю эьл у них реально)

Добрый день) я у талиона уже год где то,сейчас начали активно звонить и сделали такое предложение -закрыть за 8к (тело кредита),при том что насчитали 28к. На почту прислали гарантийное письмо,что если до 29.07 оплатить ,то спишут остальное. Вопрос- стоит ли ждать от них предложение за пол тела? Я так понимаю эьл у них реально)
Реально.

Назад
Угорі