Трудовий кодекс.статті

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 2K

ПАННОЧКА

НЕСКОРЕНА
✩ Premium ✩
Дописи
15598
Реакції
35919
Бали
7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт..
Ситуація така... На роботі майстер постійно підвищує голос , принижує мою колегу. Молода, одинока мама,яка тільки розлучилася....(2тижні тому)(((
І от сьогодні він вимагав цілу зміну від неї пояснюючу....чому вона послала його на ....###й...
Аж до сліз довів...
Написав на неї догану,завтра має занести до начальника...

Вона підійшла до мене,спиталась, що робити?
Я хочу їй допомогти і ,,присадити'''' ПАВИЧА.. Втерти носа.....
Якими законами можна її захистити?
(Хочу від нього також пояснюючу..)......

Думаю,багато з нас також відчуває приниження від керівництва...

І... Я ж Вас знаю... Прошу без флуду....))))))))

Привіт..
Ситуація така... На роботі майстер постійно підвищує голос , принижує мою колегу. Молода, одинока мама,яка тільки розлучилася....(2тижні тому)(((
І от сьогодні він вимагав цілу зміну від неї пояснюючу....чому вона послала його на ....###й...
Аж до сліз довів...

Вечером после работы пускай пару ребят поговори с ним по душам. Будет золотой . Цена вопроса 300 грн

Вечером после работы пускай пару ребят поговори с ним по душам. Будет золотой . Цена вопроса 300 грн
Ну а если серьезно то нужно доказательства унижения этой женщины, а потом можно думать и смотреть как обуть его. Не по мужски это.

Ну а если серьезно то нужно доказательства унижения этой женщины, а потом можно думать и смотреть как обуть его. Не по мужски это.
Погоджуюсь, але Завтра догана буде у вищого керівництва...

Привіт..
Аж до сліз довів...

А за що догана???

Может колоктивно написать жалобу на мастера ?! Что всех оскорбляет , защитить
Не всі погодяться (((((
И что он в докладной напишет?
Уявлення не маю...але бланк бачила особисто.

Не всі погодяться (((((
Хоть несколько человек ,тогда руководство увидит что тут просто коллективные разборки что начальник не может рабочих организовать ,а мастер имеет право догану выносить? Или он просто доклад " доповідна записка"?

Притягувати працівника до дисциплінарної відповідальності є правом, а не обов’язком роботодавця. Замість накладення дисциплінарного стягнення роботодавець відповідно до статті 152 КЗпП України може застосувати до порушника трудової дисципліни інші заходи впливу, зокрема, передати питання про порушення трудової дисципліни на розгляд трудового колективу або його органу.
Заходи дисциплінарного стягнення, що застосовуються до деяких працівників, які несумлінно виконують свої трудові обов’язки, зазначено у статті 147 КЗпП. Так, за порушення трудової дисципліни до загального кола працівників може застосовуватися лише один із таких заходів стягнення:

• догана;
  • звільнення.
Законодавством, статутами і положеннями про дисципліну можуть передбачатися для деяких категорій працівників і інші дисциплінарні стягнення. Право вибору стягнення за порушення трудової дисципліни належить роботодавцеві й не обов’язково у послідовності, зазначеній у статті 147 КЗпП. Одначе відповідно до частини третьої статті 149 КЗпП при обранні виду стягнення роботодавець повинен враховувати ступінь тяжкості вчиненого проступку і заподіяну ним шкоду, обставини, за яких вчинено проступок, і попередню роботу працівника.

Догана є дисциплінарним заходом особистого немайнового характеру. Це стягнення полягає у негативній оцінці і засудженні поведінки працівника в трудовому колективі. Такий моральний осуд покликаний спонукати працівника надалі належно виконувати свої трудові обов’язки.

Пусть высшему начальству скажет что этот маньяк ее домагается.
Что она постоянно испытывает на себе грязные намеки на близость и угрозы быть уволенной.
Она не знает что делать, она напуганна... Но у нее ребенок и ей посоветовали обращаться в общественные организации и СМИ.
Поэтому она и спрашивает у высшего начальства, что же ей делать?)))))

ну Вы попробуйте се6я поставить на место мастера - он и так "начальник" так себе, ещё и подчинённые нах%й посылают... думаю с ним нужно просто поговорить нормально

Хоть несколько человек ,тогда руководство увидит что тут просто коллективные разборки что начальник не может рабочих организовать ,а мастер имеет право догану выносить? Или он просто доклад " доповідна записка"?
Так ,,доповідна записка. ''
ну Вы попробуйте се6я поставить на место мастера - он и так "начальник" так себе, ещё и подчинённые нах%й посылают... думаю с ним нужно просто поговорить нормально
Не йде на контакт...
Якщо є догана, йому премія ..
Колектив розбився на два табори...
Одні.,..
Так не можна,... Це ж все таки майстер ,повага.....

Ми (нас меньшість)хочемо його законно налякати... Що він немає права навіть підвищувати голос на робітника...

У школах це називається буллінг...

Це ще не догана ,таких доповідних може багато бути,тому і кажу що у відповідь модно свою доповідну написати або декілька , від такого то працівника доповідна такий то мастер не дає працювати ,жити і т д ображає честь і гідність порушує Конституцію в такому полі ,якщо вже так все іде погано
https://scicenter.online/pravo-ugolovnoe-scicenter/statya-126-oskorblenie-82892.html
Я вот такую статью нашла, может поможет . А вообще и правда , если вы хотите ее защитить, напишите на него коллективную жалобу о безосновательных придирках и оскорблениях
Так и я ж говорю, чтобы понимал что опасность вылететь с работы есть не только у женщины а у мастера ,что есть защита и молчать никто не будет

Не йде на контакт...
Якщо є догана, йому премія ..
Колектив розбився на два табори...
Одні.,..
Так не можна,... Це ж все таки майстер ,повага.....

Ми (нас меньшість)хочемо його законно налякати... Що він немає права навіть підвищувати голос на робітника...

У школах це називається буллінг...
Он что просто так голос повышает и нет никаких поводов?

https://scicenter.online/pravo-ugolovnoe-scicenter/statya-126-oskorblenie-82892.html
Я вот такую статью нашла, может поможет . А вообще и правда , если вы хотите ее защитить, напишите на него коллективную жалобу о безосновательных придирках и оскорблениях
Так хочемо , але якими керуватися статтями...?
Трудовий кодекс не перечитаю ....

Он что просто так голос повышает и нет никаких поводов?

Після розлучення вона взяла знову дівоче прізвище...
А він її називає по прізвищу колишнього чоловіка...
Вона його просила не робити цього...
Так,вона гірше почала працювати..
Бо проживає в селі і на неї все господарство.(корова,свині,птиця)..... Добре,що мама її зголосилася жити з нею та дитинкою(2р)
Як все ж таки написати на нього доповідну записку.???-які статті вказати??

Назад
Угорі