Трудоустройство с задолженностью в мфо

• Автор теми Автор теми Saitama
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 3K
Динеро 10к, кредит 7 - 7к, май кредит 8, кредит плюс 5, может быть что то ещё, но я не помню ибо, на меня не толко я тогда брал это все. Просрочка по всем повти одинаковая с разницей в месяц. Уже 14 месяцев примерно
Тю. То ж не є дуже великі мінуса... Чуть напрягтись, та й можна єдним махом закрити

и что на работу за 2 года даже не звонили?
Был все время устроен не официально
Тю. То ж не є дуже великі мінуса... Чуть напрягтись, та й можна єдним махом закрити
Согласен с вами, но я не уверен это все долги. Ориентировочно тыся 35-40 должно быть. С таким успехом пусть ещё тогда год ждут , раз год уже прождали? А то карекатури с мамой они мастера были делать, я после такого просто на три буквы их всех бы послал. Но просто мороз, а че

Останнє редагування:
Як керівництво відреагували?
Не так бурхливо, як я очікувала)) у мене директор- жінка. Доволі врівноважена. Поговорили ми з нею. Я сказала, що буду подавати до суду. Але наказ про відрахування 20% від зарплати видала. Але я надіюся, що суд винесе ухвалу швидше, аніж бухгалтерія нарахує зарплату))
Забезпечення позову сьогодні відправила. Чекаємо...

Всім доброго дня! Маю прострочки по МФО приблизно місяць часу.
Працюю офіційно, роботу не вказувала . Як думаєте знайдуть роботу чи можна вже почати шукати нову роботу(( без оф. Прац.

Працюю офіційно, роботу не вказувала . Як думаєте знайдуть роботу чи можна вже почати шукати нову роботу(( без оф. Прац.
І мені цікаво)), та ж ситуація

У меня некоторые нашли...ну позвонили та и отстали...ничего страшного не произошло

Як
Просто ми мережа і не відомо куди ці ідіоти подзвонять і на кого попадуть... буду надіятись не найдуть
Що мережа, то потрапити можуть на будь-кого. Навіть з іншого міста, філіалу і т.д.

Назад
Угорі