Третій день прострочки в кредит7

• Автор теми Автор теми Анастасія1997
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 10K

Анастасія1997

Форумчанин
Дописи
30
Реакції
5
Бали
3565
Анастасія1997 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт. Начиталась всякого про кредит7. Сьогодні 3 день прострочки, для пролонгації треба сплатити 7 тисяч. В мене є. Це вже буде друга пролонгація. Платити не хочу, бо почала працювати з юристом. Але так боюсь щоб чіпали моїх рідних. Підкажіть, пролонговувати?

Привіт. Начиталась всякого про кредит7. Сьогодні 3 день прострочки, для пролонгації треба сплатити 7 тисяч. В мене є. Це вже буде друга пролонгація. Платити не хочу, бо почала працювати з юристом. Але так боюсь щоб чіпали моїх рідних. Підкажіть, пролонговувати?
Не платіть звісно...яка пролонгація...А з юристом як працюєте???

З АО Захист, юрист порадив заходити в прострочки, щоб МФО йшли на лояльні умови. Вже немає сил платити пролонгацію. Просто переживаю що почнуть набридати родичам.

З АО Захист, юрист порадив заходити в прострочки, щоб МФО йшли на лояльні умови. Вже немає сил платити пролонгацію. Просто переживаю що почнуть набридати родичам.
Ви самі знайшли юриста чи хто порадив???Перше,що вам треба зробити-розірвати договір з АО Захист.Почитайте на форумі у розділі юридичні компаніі і ви зрозумієте про що пишу..Виходьте в прострочку.

І скільки вже грошей з вас витягнуло ао захист?
ще нічого. Не радите їх?
Ви самі знайшли юриста чи хто порадив???Перше,що вам треба зробити-розірвати договір з АО Захист.Почитайте на форумі у розділі юридичні компаніі і ви зрозумієте про що пишу..Виходьте в прострочку.
Я боюсь прострочки, вона і так вже третій день. Я думаю про те, щоб заплатити пролонгацію. Не хочу проблем

ще нічого. Не радите їх?

Я боюсь прострочки, вона і так вже третій день. Я думаю про те, щоб заплатити пролонгацію. Не хочу проблем
Паніку відставити.....
Зайдіть в розділ де я вам радила,почитайте...моі слова це не пусті слова Захист допоможуть проститись тільки із грошима...Все....з н х допомоги як з козла....ну ви зрозуміли...

Це гроші в болот
Це гроші в болото
Я розумію. Я працюю на трьох роботах, щоб покрити борги. Я готова платити гроші в болоту, аби тільки не чіпали рідних і не продали борг колекторам. А до яких юристів звертатись?
Це гроші в болото
Паніку відставити.....
Зайдіть в розділ де я вам радила,почитайте...моі слова це не пусті слова Захист допоможуть проститись тільки із грошима...Все....з н х допомоги як з козла....ну ви зрозуміли...
Не можу знайти цей розділ

ще нічого. Не радите їх?

Всі боялися прострочок...всі...не ви одні....Так.неприємно...але пройде час і заплатите тіло...не одразу...В мене через півроку пропонували....Прибережіть гроші...але не для захисту ао......ну іх в пень...

А до яких юристів звертатись?
Ніяких юристів зараз вам не треба.
1 міняєте собі і родичам сімкартки, видаляєте фейсбук інстаграм
2 обов'язково!!! перевипуск усіх карток які засвітили в мфо, і то терміново, бо покрадуть гроші
3 чекаєте пару місяців і шараги будуть просити вас щоб ви закрили за тіло кредиту, або тіло і невеликий %

Я розумію. Я працюю на трьох роботах, щоб покрити борги. Я готова платити гроші в болоту, аби тільки не чіпали рідних і не продали борг колекторам. А до яких юристів звертатись?

Capture+_2021-06-29-13-25-17.webp

Да уж лучше совсем без юриста чем захист

Ніяких юристів зараз вам не треба.
1 міняєте собі і родичам сімкартки, видаляєте фейсбук інстаграм
2 обов'язково!!! перевипуск усіх карток які засвітили в мфо, і то терміново, бо покрадуть гроші
3 чекаєте пару місяців і шараги будуть просити вас щоб ви закрили за тіло кредиту, або тіло і невеликий %
Не можу я видалити фейсбук і змінити номери. Але дякую за пораду, я буду платити. Не хочу псувати життя собі і рідним

Я Вам скинула посилання. Натисніть на сині літери і знайдете.

Назад
Угорі