Treba Credit пропонують лояльні умови погашення кредиту на 45 день прострочення

• Автор теми Автор теми OleksandrOM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K
Потрібна консультація колег по нещастю. Обьявились Treba Credit, після +/- місяця тиші, зараз 45 день прострочення...
Пропонують закрити за 7920 грн.
Тіло (сума кредиту) так вказано в особистому кабінеті 6000 грн. + Їх не зрозумілі відсотки при видачі 1200 грн., на карту отримував від них здається саме 6000 грн....
Підкажіть, хто з ними стикався за останній час, є ще сенс їх дожимати ігнором чи це максимум що можна вижати?
P.S. до цього пропонували закриття за 10400 грн., другий раз за 8600 грн., і ось третя за останні поки 45 днів...
в мене 4000 грн тіло, 11-ий день просрочки і ось мама написала, що телефонували їй, хоча я з ними в пятницю телефоном спілкувався. Чи будуть вони далі дзвонити і кому ще і чи можна зараз їм сказати, що за 5000 грн хочу закрити...

Доволі часто, взагалі вони в мене було першими хто прозвонив батьків, при тому що в договорі їх номерів не було
Підкажіть якщо памʼятаєте через скільки днів прострочення почався прозвон?

Сьогодні ранком іхав і о 8:20 зателефонував батько, але це не був батько - якийсь умнік на фєні почав казати, що є боржок, сказав, щ це колектори. мені треба було забирати людину, тож я поклав слухавку. Потім дзвінок ще раз, потім від мами. Я написав їй чи все у них гаразд і вона відповіла, що все ок. Паралельно вони подзвонили моїй дружині (у неї висвітився мій номер) і сказали, що мене викрали. Дружина викликала поліцію. Я приїхав до роботи і мене там вже чекала поліція. Я все розказав і пояснив, написав заяви. єдине питання, що ні дружині ні мені не казали по якій конторі "боржок". Криптопозик у мене немає. З іншими плюс/мінус на контакті в соцмережах. Чи може це Фангарант груп з брендом Плати Пізніше. Хто це може бути, може у когось була подібна ситуація? як зрозуміти, хто таких веселих колекторів залучив?

Сьогодні ранком іхав і о 8:20 зателефонував батько, але це не був батько - якийсь умнік на фєні почав казати, що є боржок, сказав, щ це колектори. мені треба було забирати людину, тож я поклав слухавку. Потім дзвінок ще раз, потім від мами. Я написав їй чи все у них гаразд і вона відповіла, що все ок. Паралельно вони подзвонили моїй дружині (у неї висвітився мій номер) і сказали, що мене викрали. Дружина викликала поліцію. Я приїхав до роботи і мене там вже чекала поліція. Я все розказав і пояснив, написав заяви. єдине питання, що ні дружині ні мені не казали по якій конторі "боржок". Криптопозик у мене немає. З іншими плюс/мінус на контакті в соцмережах. Чи може це Фангарант груп з брендом Плати Пізніше. Хто це може бути, може у когось була подібна ситуація? як зрозуміти, хто таких веселих колекторів залучив?
Вам потрібно подумати які з МФО у Вас не закритті і з них вибирати. Схожим спектаклем займався bitcredit...
Мені писав колись якийсь полуфабрикат але мені особисто так само про "должок" та все таке, але признаватись від якої гарант він пише не зізнався...

Вам потрібно подумати які з МФО у Вас не закритті і з них вибирати. Схожим спектаклем займався bitcredit...
Мені писав колись якийсь полуфабрикат але мені особисто так само про "должок" та все таке, але признаватись від якої гарант він пише не зізнався...
в мене таких і нема. спілкувався зі знойомим (колектором), то він сказав, що настільки трешово навіть самі намахані не займаються і каже, що це вірогідніше всього шахраї не повязані з МФО

в мене таких і нема. спілкувався зі знойомим (колектором), то він сказав, що настільки трешово навіть самі намахані не займаються і каже, що це вірогідніше всього шахраї не повязані з МФО
Може бути, що шахраї. Треба відразу звертатись до поліції, в принципі ви все правильно зробили.

Кредит 4000, пропонували 6200, зараз 5800. Цікаво, це максимум чи може запропонують меньше? Просрочка днів 50

79 і 80 днів було протермінування. Написали пропозицію в телеграм. поторгувався і по сумам і по термінам оплат, отримав гарантійні листи і почав сплачувати. тут також напишу що домовився ще з селфі і кредит плюс на оплату тіл частинами.

Назад
Угорі