- Дописи
- 37388
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96176
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Идеально!)А она с подружками в бар, на пиво)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Идеально!)А она с подружками в бар, на пиво)
А,ще краще у сусіда
Та у сусіда завжди краще?
А,ще краще у сусіда
И,я таких знаю экземпляров.Но и экземпляр,тоже таких знаюЯ не умею. Это к слову. Образно. Так сказать, фигурально выражаясь.
Не, ну а че? Маминька руководила бы их трататульками))
А вообще это реально грустно...
Много знаю схожих примеров. Поссорились, он уехал к маме. Мир перевернулся, по ходу)
Тайна, покрытая мрЯкой))) Я со временем пришла к выводу, что при определенной внешности, поведении, складе ума, характере и других качествах женщины к ней такое "счастье" не липнет, она даже не знает, что такое в природе существует... и наоборот)![]()
![]()
Где вы таких находите?)) Не Вы лично, я имею ввиду женщины)
Мне тоже 35 и я маме варю борщ. Но несколько по иным обстоятельствам.
...корова?У соседа ещё и толще...
Если честно, я этого не понимаю.Много знаю схожих примеров. Поссорились, он уехал к маме. Мир перевернулся, по ходу)
) от дальнейшей конфронтации, но что бы ехать к маме...Ну мої сусіди зі мною такою інформацією не діляться нажаль.?Я ж без чоловіка,можу і забрати?У соседа ещё и толще...
Нет, не корова......корова?
Ну и ладно. Ну и пускай.Нет, не корова...

Не, ну если вариант достойный... Но... халявы в жизни не бывает)Ну мої сусіди зі мною такою інформацією не діляться нажаль.?Я ж без чоловіка,можу і забрати?
Да кто что ищет в людях, тот и найдет. Видишь везде мудaков - на тебе, один лично твой, потом ещё один, и ещё. Намечтала!Тайна, покрытая мрЯкой))) Я со временем пришла к выводу, что при определенной внешности, поведении, складе ума, характере и других качествах женщины к ней такое "счастье" не липнет, она даже не знает, что такое в природе существует... и наоборот)
Отож,так що кожен сидить зі своїм "по толще".?Ну и ладно. Ну и пускай.
Не, ну если вариант достойный... Но... халявы в жизни не бывает)
ОтЭто ты написулькалаИ,я таких знаю экземпляров.Но и экземпляр,тоже таких знаю

Ага, сидит, крепко держится...)Отож,так що кожен сидить зі своїм "по толще".?
На бегу писалаОтЭто ты написулькала
Надеюсь он не твой кумир ?
![]()
З виду коли вони познайомилися був нормальний адекватний хлопец.Вони не жили разом.Познайомилися в інституті.Почали зустрічатися.2 роки зустрічалися.Як у молодих людей спорилися мирилися...а потім зайшла мова за сумістне проживання.Хотіли арендувати квартиру.Він і вчився і працював.Вона теж.Про дітей не було мови поки не отримають дипломи.Мама запросила іх на обід і щоб ближче познайомитися з негодяйкой яка хотіла забрати іі синочка від матусі.Вона нормалтна жінка.Ходяча.Ще працює.Себе обслуговує.І нормально заробляє.Але через тиждень після знайомства він почав включати задню.Нам ще рано жити.Нам не вистачатиме.І тд......а потім проговорився і сказав і мама сказала що мені не пара...я достойний кращоі.і все він пішов від неі.Ій зараз 32 роки.В неі є сімя.Чоловік .3 дітей.3Му 5 місяців.За останніми даними іі колишній хлопець на великдень привів знайомитися свою дівчина.Після слів карантин і які можуть бутти діти зараз карантин ми іх не прокормимо його з тією дівчиною бачили востаннє.ось так....інколи спілкуєшся з людиною і не можеш гавіть які сюрпризи здатна принести така зустріч....і я скажу таких велика кількість.Скільки в мене подруг які живуть і змиряються з тим що чоловік 3ю частину зарплатні віддає мамі.Я звісно не проти допомоги батькам.І ми теж допомагаємо.Але коли дівчина каже що похолодає а мені нема чого вдягнути в тебе скоро зарплата давай мені щось купимо із одягу теплого то чолрвік каже нема....я мамі обіцяв дати на комуналку.Ще б я зрозуміла якби людині треба була допомогі і все таке....але коли так.....![]()
![]()
Где вы таких находите?)) Не Вы лично, я имею ввиду женщины)
Мне тоже 35 и я маме варю борщ. Но несколько по иным обстоятельствам.
Не пИсай больше на бегуНа бегу писала
- простудишься!Не писаю,а пишуНе пИсай больше на бегу![]()
- простудишься!
А є сімі які бачили завжди картинку гарного життя а коли сталося щось в сімі або хврроба або втратив роботу і треба іти і працювати ото випробування...так і перевіряється чоловік і дружинаКоротко, лаконично и главное - верно абсолютно!
??
В мене в кожній 3й знайомій сімі такі відносини.Посварилися він взяв одяг і поіхав до матусі.А вона з дитиною вдома сидитьЯ не умею. Это к слову. Образно. Так сказать, фигурально выражаясь.
Не, ну а че? Маминька руководила бы их трататульками))
А вообще это реально грустно...
Много знаю схожих примеров. Поссорились, он уехал к маме. Мир перевернулся, по ходу)