Товариші, змінив сімку, довго думав

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 473

Drdartdart

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
74
Бали
68
Drdartdart не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Форумчани, вийшов на прострочки з початку вересня, блочив дзвінки, морозився, дзвонили родині, друзям і зараз дзвонять, все всім пояснив,страх пропав зовсім, але, оце наярювання мене дістало настільки, що, коли їхав з роботи, просто вирішив і купив нову сімку, такого спокою не було давно, ні смс, ні дзвінків, ні червоних номерів телефону в дзвінках, тиша.. питання, хто ще так робив, і чи довго тривав ваш спокій?)

Форумчани, вийшов на прострочки з початку вересня, блочна дзвінки, морозився, дзвонили родині, друзям і зараз дзвонять, все всім пояснив,страх пропав зовсім, але, оце наярювання мене дістало настільки, що, коли їхав з роботи, просто вирішив і купив нову сімку, такого спокою не було давно, ні сис, ні дзвінків, ні червоних номерів телефону в дзвінках, тиша.. питання, хто ще так робив, і чи довго тривав ваш спокій?)
Я так зробила і спокій по цей день.Де коли переглядаю,що пишуть,а так нічого абсолютно не сталось за 9 місяців прострочки.

Форумчани, вийшов на прострочки з початку вересня, блочна дзвінки, морозився, дзвонили родині, друзям і зараз дзвонять, все всім пояснив,страх пропав зовсім, але, оце наярювання мене дістало настільки, що, коли їхав з роботи, просто вирішив і купив нову сімку, такого спокою не було давно, ні сис, ні дзвінків, ні червоних номерів телефону в дзвінках, тиша.. питання, хто ще так робив, і чи довго тривав ваш спокій?)
В смысле сколько продолжается?При новом номере спокойствие длиться столько,сколько вы хочете!

Форумчани, вийшов на прострочки з початку вересня, блочив дзвінки, морозився, дзвонили родині, друзям і зараз дзвонять, все всім пояснив,страх пропав зовсім, але, оце наярювання мене дістало настільки, що, коли їхав з роботи, просто вирішив і купив нову сімку, такого спокою не було давно, ні смс, ні дзвінків, ні червоних номерів телефону в дзвінках, тиша.. питання, хто ще так робив, і чи довго тривав ваш спокій?)
креативщик!!!!!!!!!!!!

Ну є ж унікальні люди, які новий номер прив'язують до привату
У меня одна из двух симок финансовая для банков,ничего! Нормально!Приват не слил.Новая карточка уже пять месяцев!)

У меня 5 месяцев,2 месяца боролся с блоком(по работе много конт.)но эти п.дары звонили так что мне мои Контакты через раз дозванивались))))
К привату привязал через пару дней гроши всим под приват закосили,позвонили рассказать об кредитах на авто от привата :ahaha: Галдёж стоит что набазаре а она мне поёт )))фио пробивала,но я сказал что не знаю такого. И тишина....

Назад
Угорі