Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дуже гарна та розкрита відповідь. А на рахунок АК «Закон» ,Lex-ua та ЮК «Звільнимо» що скажете? Але на рахунок справ з банкрутством.Коротко починав про них на їхньому ж сайті. Довіри не викликають зовсім. Не зрозуміла їх роль в вирішенні питань з кредитами.
Знайшов у них всього одну справу за 22-24 роки, де вони в суді в половину зрізали суму, яку хотіли кредитори. Дуже слабо як для цілої ЮК.
Тепер моя власна думка, заснована на власному досвіді.
Досудове врегулювання - маячня. Повна. Напишите заяву кредиторам - це визнання договору. Автоматично. ЮК ПІК це пропонують. Ще і за гроші. За Вас вони не будуть телефонувати в мфо, чи в банки і розмовляти про списання. Їм це не потрібно. МФО самі з часом запропонують списання.
Стосовно захисту в суді - вони запропонують Вам відзив. Скоріше всього шаблонний. За 2000. Ще за 2000 запропонують послуги адвоката. Який просто напише заяву про розгляд справи без його участі. Або ж просто ніде не засвітиться в суді. Це той рівень захисту, який гірше ніж проста повна бездіяльність.
Спори з виконавцями - дуже сумнівно. Знову ж «напишіть 20 заяв по 200 грн, найміть нашого адвоката за 2000 і він ще за 2000 підготує позов». І знову ж ніде в судових рішеннях за останні 2 роки вони не відмічались.
Консультації в них платні. Кожна.
Якщо Ви достатньо багаті, щоб платити їм за супровід до 3-5 тисяч в місяць за їх бездіяльність, то краще просто цю суму відкладайте на подальше закриття за тіло.
Про Звільнимо занадто багато тем на форумі. Якщо коротко, то вони звільняють від грошей. Не більше того.Дуже гарна та розкрита відповідь. А на рахунок АК «Закон» ,Lex-ua та ЮК «Звільнимо» що скажете? Але на рахунок справ з банкрутством.
Гарно дякую за інформацію. Але все ж таки схиляєтесь до того що Закон мають «своїх» арбітражних!? Що не дешево і не швидко це так.Про Звільнимо занадто багато тем на форумі. Якщо коротко, то вони звільняють від грошей. Не більше того.
Про «Закон». Є свідоцтва на їх сайті. Але цих працівників немає в списку. Дивно. Судячи з їх пропозицій вирішити питання до суду і їх пропозицій «домовитись про списання відсотків» - це чергова кантора з надання інформаційних послуг. По банкрутству - вони дадуть арбітражного керуючого. Подивіться теми на форумі про банкрутство і зрозумієте що це зовсім не дешево і точно не швидко.
Про лєксів не чув жодного разу. На сайті всюди натикали кнопку «успіхи», але там одна справа і без деталей. Можу зробити з цього висновок, що успіхи сумнівні. Закрити вп на 4500000 це класно. Якщо це не напис нотаріуса. Що вірогідніше всього. А це точно не той самий великий «успіх».
Банкрутство за 30 000 гривень - міф. Повний міф. Хіба що це буде їх часткою за пошук арбітражника.
Я вважаю що всі подібні кантори мають на меті лише нажитись на людях які у відчаї шукають рятівників. Це особиста думка.Гарно дякую за інформацію. Але все ж таки схиляєтесь до того що Закон мають «своїх» арбітражних!? Що не дешево і не швидко це так.
Питання не лише в арбітражних. А у підготовці матеріалів і веденні справ.Гарно дякую за інформацію. Але все ж таки схиляєтесь до того що Закон мають «своїх» арбітражних!? Що не дешево і не швидко це так.
А за ВЮЦ(Всеукраїнський юридичний центр) ща них щось можете сказати? Стосовно банкрутства хотів з ними про консультуватися.Я вважаю що всі подібні кантори мають на меті лише нажитись на людях які у відчаї шукають рятівників. Це особиста думка.
Якби в них були власні адвокати і юристи, які б постійно працювали, то вони б не соромились писати їх прізвища та викладати їх свідоцтва.
куди ж в таких випадках звертатись по компетентну допомогу.Я вважаю що всі подібні кантори мають на меті лише нажитись на людях які у відчаї шукають рятівників. Це особиста думка.
Якби в них були власні адвокати і юристи, які б постійно працювали, то вони б не соромились писати їх прізвища та викладати їх свідоцтва.
куди ж в таких випадках звертатись по компетентну допомогу?Я вважаю що всі подібні кантори мають на меті лише нажитись на людях які у відчаї шукають рятівників. Це особиста думка.
До наших адвокатів.куди ж в таких випадках звертатись по компетентну допомогу.
А що у вас сталося?куди ж в таких випадках звертатись по компетентну допомогу.
Точно не до них. Хоча, якщо маєте гроші і бажаєте почути гарні слова, а не отримати результат… Справа Ваша.куди ж в таких випадках звертатись по компетентну допомогу.
куди ж в таких випадках звертатись по компетентну допомогу?
колектори подали до суду, звістно що мені треба щоб мої інтереси хтось в суді захищав?А що у вас сталося?
куди звертатись за результатом?Точно не до них. Хоча, якщо маєте гроші і бажаєте почути гарні слова, а не отримати результат… Справа Ваша.
Ще раз)куди звертатись за результатом?
ой, мала на увазі: куди ж звертатись за юридичною допомогою в суді?Ще раз)
![]()
Юридичні послуги
Юридичні послуги від адвокатів проекту АНТИКОЛЕКТОР. Усі адвокати/юристи, які розміщують теми в цьому розділі, перевірені роками на форумі та мають багато виграних справ у судах із МФО, банками та колекторськими компаніями. Створювати теми в цьому розділі можуть лише користувачі зі статусом...anticollector.ua
та цим самим посиланням, що вам надали)ой, мала на увазі: куди ж звертатись за юридичною допомогою в суді?