ТОВ "ЄАПБ" хто такі, чого чекати

• Автор теми Автор теми Dada15
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K
блін а мені нац .фін не поміг,дайте договір і чеки,договір дав(а проплат не робив ...шо знов писати

ше не продав не друг ,цікаво а сума росте?в убки не подали?
Сума не росте вже з пів року! За УБКІ не скажу так як не перевіряю це діло!

блін а мені нац .фін не поміг,дайте договір і чеки,договір дав(а проплат не робив ...шо знов писати

ше не продав не друг ,цікаво а сума росте?в убки не подали?
та мені тоже особо не поміг, зупинили суму і написали порушення в договорі

в мене аж сьогодні взбісились, з ними можна на тіло домовитись?
неа ,той друг бронебойний,в танку ...хоча бачив відео шо дівчинка в ютубі мала запис розмови і європейське аг..пропонувало з 3 тис хотіли 9 ,решту списують

Єдине, що вони мені колись пропонували, типу акція 50% від загального боргу одним платежем! Перед цим всю суму по 2000 на виплату. За тіло ніколи не було!
Єдине, що вони мені колись пропонували, типу акція 50% від загального боргу одним платежем! Перед цим всю суму по 2000 на виплату. За тіло ніколи не було!

неа ,той друг бронебойний,в танку ...хоча бачив відео шо дівчинка в ютубі мала запис розмови і європейське аг..пропонувало з 3 тис хотіли 9 ,решту списують
якось би собі домовитись

ну а після порушення в договорі шо далі?
Тань а по якому зразку писали в нац .фін?не залишився в вас,може перероблю ше раз би відправив

не можу знайти
а в себе в рішені тільки дочиталась що там двохстороння реституція
не не,я мав на увазі як відправляли з урядового контакт центру ..в них на сайті мало залишитись звернення ваше

Назад
Угорі