Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та нічого не чекайте! Дзвонитимуть як і дзвонили, слатимуть смс!сьогодні отримала повідомлення від ТОВ "ЄАПБ" про розшук. Чого чекати
ОффтопВыдели "Поиск" красным мерцающим маркером ... может поможет )))
в вас кашинський ?В мене з ними була дружба, від літа не дзвонили))
а сьогодні сказились як дурні, знайшли зовсім чужу людину, ?прислали смс що вони ініціюють розшук мене....той чувак рве і мече....я в паніці незнаю що робити
кашинський точно, і напевно майкредіт, точно не памятаюв вас кашинський ?
скільки просрочка там і там?кашинський точно, і напевно майкредіт, точно не памятаю
скільки просрочка там і там?
[/QUO
майже рік що там, що там
Мене взагалі не забувають! Кожного дня дзвонять, навіть двічі тричі буває!В мене з ними була дружба, від літа не дзвонили))
а сьогодні сказились як дурні, знайшли зовсім чужу людину, прислали смс що вони ініціюють розшук мене....той чувак рве і мече....я в паніці незнаю що робити
так я і про то) я вже забула за нихв мене 4 місяця в не друга кашинського ,ну дзвонили раз в 2 тижні,а зараз шось дуже дерзкі стали ,погрози там прозвонами і так д
а в вас по якій шаразі і як довго просрочка?Мене взагалі не забувають! Кожного дня дзвонять, навіть двічі тричі буває!
як довго просрочка?Мене взагалі не забувають! Кожного дня дзвонять, навіть двічі тричі буває!
блін а мені нац .фін не поміг,дайте договір і чеки,договір дав(а проплат не робив ...шо знов писатитак я і про то) я вже забула за них
є рішення нацкому що є порушення в договорі, аж ті суму зупинили, з 2600 нарахували 15000
ше не продав не друг ,цікаво а сума росте?в убки не подали?
в мене аж сьогодні взбісились, з ними можна на тіло домовитись?