ТОВ "ЄАПБ" хто такі, чого чекати

• Автор теми Автор теми Dada15
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K

Dada15

Форумчанин
Дописи
40
Реакції
8
Бали
8
Dada15 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
сьогодні отримала повідомлення від ТОВ "ЄАПБ" про розшук. Чого чекати

Софт отдел и хард отдел прозвон наявных номеров, харды хамят угрожают представляются кем попало, выездников нет.

У меня пока тихие.пару звонков мне.пару смс. Кашинский не друг отдал на прозвон.посмотрим что дальше будет

В мене з ними була дружба, від літа не дзвонили))
а сьогодні сказились як дурні, знайшли зовсім чужу людину, прислали смс що вони ініціюють розшук мене....той чувак рве і мече....я в паніці незнаю що робити

а сьогодні сказились як дурні, знайшли зовсім чужу людину, ?прислали смс що вони ініціюють розшук мене....той чувак рве і мече....я в паніці незнаю що робити
в вас кашинський ?

в мене 4 місяця в не друга кашинського ,ну дзвонили раз в 2 тижні,а зараз шось дуже дерзкі стали ,погрози там прозвонами і так д

а сьогодні сказились як дурні, знайшли зовсім чужу людину, прислали смс що вони ініціюють розшук мене....той чувак рве і мече....я в паніці незнаю що робити
Мене взагалі не забувають! Кожного дня дзвонять, навіть двічі тричі буває!

в мене 4 місяця в не друга кашинського ,ну дзвонили раз в 2 тижні,а зараз шось дуже дерзкі стали ,погрози там прозвонами і так д
так я і про то) я вже забула за них
є рішення нацкому що є порушення в договорі, аж ті суму зупинили, з 2600 нарахували 15000

так я і про то) я вже забула за них
є рішення нацкому що є порушення в договорі, аж ті суму зупинили, з 2600 нарахували 15000
блін а мені нац .фін не поміг,дайте договір і чеки,договір дав(а проплат не робив ...шо знов писати
Sergey235, Tetiana, по кашинському і мікрокредиту більше року!
ше не продав не друг ,цікаво а сума росте?в убки не подали?

Назад
Угорі