Snowflake
Форумчанин
- Дописи
- 53
- Реакції
- 23
- Бали
- 2565
Snowflake не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Я боржник зі стажем 3 роки) Пройшла всі етапи від дипресії до пофігізму. Не мала можливості за всі ці роки погасити борги і відклала їх в дальній ящик, а коли зявилась можливість одразу почала приймати рішення та потрохи позбавлятися. За цей час був і суд з банком і надпис. Але все вдалося налагодити хоть і не швидко. Залишився єдиний відкритий борг, від My Credit який право вимоги заборгованості відступив до ТОВ “ТУ ІНВЕСТ” і тут найцікавіше, що не можу з ними звязатися ніяк, телефони відключені або не відповідають, електроні листи надсилаю і теж тиша. Я написала до НБУ листа на що НБУ дав відповідь:
ТОВ “ТУ
ІНВЕСТ” (код ЄДРПОУ 43604397), що знаходиться за адресою: 61000, м. Харків,
вул. Державінська, буд. 4, виключена з Державного реєстру, тому діяльність
даної установи не підлягає регулюванню Національним банком.
Питання до знатоків, що робити? І чи є такий варіант, що ця компанія могла продати мій борг далі, і якщо так як його знайти? Буду дуже вдячна за поради. Можливо хтось з юристів, може щось запропонувати, хоча знаю, що юристи таким не займаються. Буду дуже вдячна за поради!
ТОВ “ТУ
ІНВЕСТ” (код ЄДРПОУ 43604397), що знаходиться за адресою: 61000, м. Харків,
вул. Державінська, буд. 4, виключена з Державного реєстру, тому діяльність
даної установи не підлягає регулюванню Національним банком.
Питання до знатоків, що робити? І чи є такий варіант, що ця компанія могла продати мій борг далі, і якщо так як його знайти? Буду дуже вдячна за поради. Можливо хтось з юристів, може щось запропонувати, хоча знаю, що юристи таким не займаються. Буду дуже вдячна за поради!