ТОВ «СТАР ФАЙНЕНС ГРУП

• Автор теми Автор теми pavlokondra
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 6K
Стар фін? Якщо так, то і тих я закривав за тіло
Так, стар фін. І поки пропонують закрити за все 1.5 тіла. Але це також багато. Що просто відкладати кошти і чекати поки запропонують менше?

Ситуація в тім, що факторингова і та в якій брала одна і та сама.

Так, стар фін. І поки пропонують закрити за все 1.5 тіла. Але це також багато. Що просто відкладати кошти і чекати поки запропонують менше?
Ці точно запропонують, чекайте. Я їх без проблем закрив через кабінет банана кредит. Гарантійний теж надали

поки пропонують закрити за все 1.5 тіла.
подивився, у них в договорі строк кредитування 360 днів (стандарт), реальна річна ставка 660 520,14% річних.
ну хз за таких умов договору, хороша чи ні пропозиція за півтора тіла

Адвокату плачу лише за виконану роботу, а не наперед.
До речі ви кажете через місяць тіло пропонують. Мені чомусь тіло ще не пропонували, а тільки з відсотками закрити і це також немало. Адвокат ще не починав з ними працювати.
Читайте на форумі саму головну пораду їх потрібно ігнорити, морозити, сидіти в тиші, якщо будете домовлятися ,самі їм писати то вони розуміють, що ви переживаєте і будуть вас тиснути на те що вони хочуть. А там самі дивіться. Я з перших днів просрочок всіх ігнорую і на тіло деякі пішли через місяць, хтось кожного місяця скидує обороти на 3-4 тисячі, якщо у мене немає коштів на закриття тіла, або немає бажання я нікому не відповідаю. Собі потихеньку може колись закрию а може ніколи не закрию, час покаже.

Читайте на форумі саму головну пораду їх потрібно ігнорити, морозити, сидіти в тиші, якщо будете домовлятися ,самі їм писати то вони розуміють, що ви переживаєте і будуть вас тиснути на те що вони хочуть. А там самі дивіться. Я з перших днів просрочок всіх ігнорую і на тіло деякі пішли через місяць, хтось кожного місяця скидує обороти на 3-4 тисячі, якщо у мене немає коштів на закриття тіла, або немає бажання я нікому не відповідаю. Собі потихеньку може колись закрию а може ніколи не закрию, час покаже.
То вони ж можуть і на суд подати чи рахунки заблокувати чепез приватного нотаріуса. За це я переживаю.

подивився, у них в договорі строк кредитування 360 днів (стандарт), реальна річна ставка 660 520,14% річних.
ну хз за таких умов договору, хороша чи ні пропозиція за півтора тіла

Я домовлявся з ними в телеграмі. Просто нахрапом писав заплачу тільки тіло та по гарантійному листу. Інших варіантів не буде. Одразу погодились. Ну яка у Вас ситуація я не знаю, про що ви там з ними спілкувались, та що обіцяли.

на*балово.webp

Я домовлявся з ними в телеграмі. Просто нахрапом писав заплачу тільки тіло та по гарантійному листу. Інших варіантів не буде. Одразу погодились. Ну яка у Вас ситуація я не знаю, про що ви там з ними спілкувались, та що обіцяли.
Я їм нічого не обіцяла. Сказала, що згодна на розбиття платежу і все.

То вони ж можуть і на суд подати чи рахунки заблокувати чепез приватного нотаріуса. За це я переживаю.
Поки вони надумають в суд іти то запропонують тіло, тримайте кошти на закриття тіла і чекайте, бо кіпіш працює проти вас і не економить кошти
Н
Нахрап також працює з деякими ???

Я їм нічого не обіцяла. Сказала, що згодна на розбиття платежу і все.
Нема за що переживати, напешіть, що маю сьогодні тільки суму тіла, готова
Вам заплатити, якщо не погодитесь заплачу іншим по списку. І хай думають

Приватні виконавці блокують і бігай потім по тим виконавцям кланяцся їм і доказу, що вони заблокували цільовий рахунок для ЗП.
Нема потреби по ним бігати, ми не в кам'яному віці живемо, є інтернет, ел. пошта і т.п. Але то таке.
Ніхто вас ні до чого не схиляє, ви самі обираєте свій шлях. Тож успіхів.

Назад
Угорі