ТОВ Сіті Фактор

• Автор теми Автор теми Стремный Кузя
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 5K
Що у вас з ними зараз,за тіло можливо закрити?
Это от Готивочки, сейчас Готивочка с ними объединилась и все вопросы через Готивочку,а та в свою очередь не наяривает и можно закрывать любыми частями,все суммы идут на погашение. У меня был кредит взят перед 24 февраля и получилось сверху 858 грн,но они сами их убрали и оставили тело кредита типо чуть чуть прошу по возможности.

Хто що знає про них на зараз? Не зрозуміло як з ними звʼязатися...

Закрила в листопаді за тіло два договори Готівочки 2020 року. Написала мені в Телеграм менеджер з пропозицією до мого Дня народження. Гарантійні листи отримала, довідки про відсутність заборгованості теж

Закрила в листопаді за тіло два договори Готівочки 2020 року. Написала мені в Телеграм менеджер з пропозицією до мого Дня народження. Гарантійні листи отримала, довідки про відсутність заборгованості теж
Доброго дня, гарантійки були саме від Сіті Фактора, чи платили на реквізити готівочки?

Доброго дня, гарантійки були саме від Сіті Фактора, чи платили на реквізити готівочки?
Добрий день. Гарантійні листи були від Сіті Фактор, реквізити теж ТОВ Сіті Фактор

Добрий день. Гарантійні листи були від Сіті Фактор, реквізити теж ТОВ Сіті Фактор
Ще раз вітаю, підкажіть будь ласка, вам гарантійні листи в телеграмі надсилали? Можливо у вас залишився номер того самого менеджера? Вони мені взагалі не пишуть, а на сайті написано що компанія зараз тільки інформує про наявність заборгованості. Буду вдячний за інформацію.

Ще раз вітаю, підкажіть будь ласка, вам гарантійні листи в телеграмі надсилали? Можливо у вас залишився номер того самого менеджера? Вони мені взагалі не пишуть, а на сайті написано що компанія зараз тільки інформує про наявність заборгованості. Буду вдячний за інформацію.
Так, гарантійні в телеграмі, але у телеграмі номер прихований, контакт підписаний як Вікторія Віталіївна

Назад
Угорі