ТОВ"ХОЛД ЛІМІТЕД" та ТОВ "ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ"

• Автор теми Автор теми Нюпаха
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K
Вітаю. Отримала лист від ТОВ"Холд Лімітед" з описом на 15 сторінок. В листі є:
- заява про видачу судового наказу про стягнення забогованості;
-витяг з реєстру боржників( в якому не вказані мої проплати);
-розрахунок індексу інфляції ( на повну суму боргу);
-розрахунок боргу від Черкасигаз збут;
-розрахунок болргу від ТОВ" Холд лімітед" (без моїх проплат);
-заява приєднання до умов договору постачання природнього газу;
-лист від Черкасигаз збут про передачу мого боргу ТОВ "Холд лімітед";
-типовий договір про постачання природнього газу споживачам;
-договір про відступлення права вимоги;
-акт приймання-передачі Права вимоги до Договору про відступлення права вимоги;
-виписка з Єдиного державного реєстру юр.осіб.
Суд відмовив у видачі судового наказу. Цікавить, що це означає для мене? Мої дії в подальшому? Рішення суду додаю.
Наперед дякую.

Вкладення

• 20250501_110950.webp
    20250501_110950.webp
    662.1 Кб · Перегляди: 39
  • 20250501_110933.webp
    20250501_110933.webp
    780.2 Кб · Перегляди: 43
Вітаю. Отримала лист від ТОВ"Холд Лімітед" з описом на 15 сторінок. В листі є:
- заява про видачу судового наказу про стягнення забогованості;
-витяг з реєстру боржників( в якому не вказані мої проплати);
-розрахунок індексу інфляції ( на повну суму боргу);
-розрахунок боргу від Черкасигаз збут;
-розрахунок болргу від ТОВ" Холд лімітед" (без моїх проплат);
-заява приєднання до умов договору постачання природнього газу;
-лист від Черкасигаз збут про передачу мого боргу ТОВ "Холд лімітед";
-типовий договір про постачання природнього газу споживачам;
-договір про відступлення права вимоги;
-акт приймання-передачі Права вимоги до Договору про відступлення права вимоги;
-виписка з Єдиного державного реєстру юр.осіб.
Суд відмовив у видачі судового наказу. Цікавить, що це означає для мене? Мої дії в подальшому? Рішення суду додаю.
Наперед дякую.
Враховуючи вище викладине чи варто мені написати лист ТОВ "Холд Лімітед" з вимогою врахувати суми внесених платежів, оскільки жоден платіж не зазаначений в позивній заяві, навпаки вказано, що не було жодного платежу.
Прошу, відгукніться!!!
Дякую.

Прошу, якщо є , напишіть умови отримання відповіді.
Спробуйте написати заяву про перерахунок заборгованості. Додайте до заяви договір реструктуризації, квитанції про сплату, їх лист про борг в 3 тисячі. В заяві розпишіть повністю всю хронологію.
Відповідь вони повинні дати на протязі 14 днів (30, за умови необхідності якихось уточнень).

Спробуйте написати заяву про перерахунок заборгованості. Додайте до заяви договір реструктуризації, квитанції про сплату, їх лист про борг в 3 тисячі. В заяві розпишіть повністю всю хронологію.
Відповідь вони повинні дати на протязі 14 днів (30, за умови необхідності якихось уточнень).
Дякую. Буду писати.

Дякую. Буду писати.
Доброго дня. Вам надіслали листа на пошту чи на електронку про відступлення боргу? Я отримала смс від холд лімітед про те, що мій борг можуть передати на суд. Ніяких документів ні від Черкасигаз, ні від Холд лімітед про переуступку боргу не отримувала. Я вже й забула про нього. Тепер не знаю кому мені платити. Написала листи на електронку обом компаніям, ніхто не відповідає. Газ оформлений на померлу людину, а телефон вказаний мій. Можливо через це я не отримала листа ніякого.

Доброго дня. Вам надіслали листа на пошту чи на електронку про відступлення боргу? Я отримала смс від холд лімітед про те, що мій борг можуть передати на суд. Ніяких документів ні від Черкасигаз, ні від Холд лімітед про переуступку боргу не отримувала. Я вже й забула про нього. Тепер не знаю кому мені платити. Написала листи на електронку обом компаніям, ніхто не відповідає. Газ оформлений на померлу людину, а телефон вказаний мій. Можливо через це я не отримала листа ніякого.
Доброго дня, маю таку саму ситуацію, отримав смс від HOLD LIMITED про борг і що треба повернути або звернуться до суду, у 22 році перевели до Нафтогазу відтоді плачу їм через банкінг, до цього платив через банкінг Черкасигаз збуту також приходили бумажняні платіжки, після переводу до Нафтогазу бумажняні платіжки та в банкінг нічого не приходило тому про борг нічого не знав. Написав HOLD LIMITED та Черкасигаз збут на пошти. Трохи не зрозуміло що робити, може хтось дасть пораду.

Доброго дня, маю таку саму ситуацію, отримав смс від HOLD LIMITED про борг і що треба повернути або звернуться до суду, у 22 році перевели до Нафтогазу відтоді плачу їм через банкінг, до цього платив через банкінг Черкасигаз збуту також приходили бумажняні платіжки, після переводу до Нафтогазу бумажняні платіжки та в банкінг нічого не приходило тому про борг нічого не знав. Написав HOLD LIMITED та Черкасигаз збут на пошти. Трохи не зрозуміло що робити, може хтось дасть пораду.
За весь цей час мені так ніхто і не відповів, вчора ще раз прислали смс , що борг може бути переданий на примусове стягнення. Взагалі не знаю, що робити. Я б оплатила, там 3 тис всього, але не знаю кому, в кого зараз цей борг. Нічого незрозуміло.

Назад
Угорі